Mala Mina očitala nam svima lekciju iz humanosti: Jednog dana je s mamom videla na TV-u bolesno dete i tada je znala šta treba da radi! (foto)

Blic pre 3 dana
Mala Mina očitala nam svima lekciju iz humanosti: Jednog dana je s mamom videla na TV-u bolesno dete i tada je znala šta…

Petogodišnja Mina Jović iz Lebana pažljivo je posmatrala svoj odraz u ogledalu dok su pramenovi kose koje je strpljivo puštala od rođenja postajali simbol njenog humanog čina i jednog važnog koraka ka svetu odraslih. Ova vedra devojčica ponos je roditelja ali i svih koji je poznaju jer je odlučila da donira kosu za bolesnu decu.

Godinu dana prošlo je od kada je Mina sa svojom mamom gledala televizijski prilog o devojčici oboleloj od raka. Zajedno su gledale prilog, ali su obe tog dana videle nešto još važnije - Mina je videla da postoji neki drugi svet, mimo ljubavi i pažnje kojom je svakodnevno okružena, a mama Jelena, kako njena ćerka odrasta u dobru i plemenitu osobu. - Tada je rekla da će ona toj devojčici pokloniti svoju kosu - navodi za "Blic" Jelena Stošić Jović, majka male heroine.

Blic »

Zabava, najnovije vesti »