"Budim se u toku noći i vrištim, mislim da je ponovo izbio požar": Ekipa Blic TV ušla u izgorele stanove: Šta da rade stanari koji su ostali bez ičega? (foto/video)

Blic pre 2 dana
"Budim se u toku noći i vrištim, mislim da je ponovo izbio požar": Ekipa Blic TV ušla u izgorele stanove: Šta da rade…

Za nešto više od 24 sata - u Beogradu četiri velika požara. Bez povređenih, ali sa velikom materijalnom štetom. Na Novom Beogradu je izgoreo kafić u zgradi, ali je vatra uništila stanove na nižim spratovima. U Surčinu su izgorele klanica i magacin filmske opreme. U Dobanovcima proizvodna hala jedne firme. Javno tužilaštvo izdalo je naredbu da se ispitaju uzroci požara. Šta za to vreme rade vlasnici izgorelih stanova, i kako da se zaštite zgrade u čijem se prizemlju nalaze lokali.

Stanari zgrade na Novom Beogradu proveli su besanu noć. Dan posle požara, slika zgarišta tamo gde su nekada bile kuhinje i dnevne sobe. Najgore su prošli stanovi na prvom i drugom spratu. U hodnicima i dalje miris paljevine, dok pojedinci raščišćavaju ostatke i pokušavaju da ponovo organizuju život. - Legla sam noćas i kako je počeo san da me hvata, počela sam da vrištim, jer sam mislila da je opet požar i tako dva, tri puta... Šta da vam kažem... - kaže jedna

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »