"Pretukao je besu, bila je povređena": Komšije žene ubijenog vehabije Žujovića otkrile nove detalje iz njegovog života: "Delovao je kao da je izašao iz pameti"

Blic pre 2 dana
"Pretukao je besu, bila je povređena": Komšije žene ubijenog vehabije Žujovića otkrile nove detalje iz njegovog života…

"Ovaj naš zet Miloš, ili Salahudin, bio je malo čudna osoba. Često smo se pitali da nije možda i lud, jer tako se ponašao. Da, dolazio je u Plav... Viđali su ga ljudi tu...". U samom Plavu vest da je u Beogradu pomahnitali terorista Miloš (Salahudin) Žujović pokušao da ubije pripadnika srpske Žandarmerije, angažovanog na obezbeđenju Ambasade Izraela, nije izazvala neku posebnu pažnju, dok nije objavljen identitet i fotografija likvidiranog teroriste, jer njegova supruga Besa je Plavljanka.

- Besa je iz tihe, ne baš imućne, ali čestite porodice Hadžović. Njeni imaju desetoro dece! Mislim da je među njima pet kćeri, uglavnom poudatih, a jedna živi ovde u Plavu - priča nam čovek dobro upoznat sa situacijom u porodici Hadžović, koja je u Plav došla iz sela Zalelj, na samoj granici sa Albanijom i u naselju Glavica izgradila kuću. Ne zna se kako je i kada Besa upoznala Miloša Žujovića, a naš sagovornik tvrdi da ona u Plavu nije nosila ni hidžab, a kamoli

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »