Kako će se kretati cena nekretnina, koja su top 4 trenda za gradnju u Srbiji i zašto je luster "swarovski" presudan za hotel "Jugoslavija" (video)

Blic 08.07.2024
Kako će se kretati cena nekretnina, koja su top 4 trenda za gradnju u Srbiji i zašto je luster "swarovski" presudan za hotel…

Godine za nama obeležili su značajni i veliki projekti. Izgradnja nekih objekata je završena, a neka od njih je u toku. Javnost sa velikom pažnjom prati dinamično tržište nekretnina, jer će pomenuti projekti dati novi izgled, ne samo prestonici, već i celoj Srbiji.

Na panelu "Gradnja u Srbiji – Projekti koji menjaju tržište nekretnina" u organizaciji specijalizovanog portala za oglašavanje nekretnina " Nekretnine.rs" uz podršku portala Blic.rs imali smo prilike da čujemo sve o najnovijim projektima, po čemu se aktuelni projekti izdvajaju, koje benefite donose novi objekti, kao i šta budući kupci mogu da očekuju u budućnosti. Učesnici panela su bili Predrag Petrović marketing direktor MV Invest projekat hotel Jugoslavija.

Pročitajte još

Ključne reči

Najnovije vesti »