"Ovo je herojski čin": Ministar Dačić o žandarmu heroju i njegovoj reakciji nakon što je upucan samostrelom: "On je mogao da izgubi život od teroriste"

Blic 09.07.2024
"Ovo je herojski čin": Ministar Dačić o žandarmu heroju i njegovoj reakciji nakon što je upucan samostrelom: "On je mogao…

"Srećom pa je Miloš Jevremović odreagovao sjajno. Ne samo da je likvidirao tog teroristu, nego je obavestio svoj centar i nije vadio strelu", izjavio je danas ministar policije Ivica Dačić govoreći o napadu na žandarma heroja ispred izraelske ambasade. Osvrnuo se i na slučaj vehabije Senada Ramovića Becana, za koga kaže da se nalazi u bekstvu.

Miloš Jevremović, žandarm koji je upucan iz samostrela u terorističkom napadu ispred izraelske ambasade pušten je tokom jučerašnjeg dana sa bolničkog lečenja. On je dočekan u odredu Žandarmerije uz aplauz. - On je mogao da izgubi život od strane teroriste koji je prvo išao u sinagogu, pa video da tamo ne može da ostvari taj cilj, pa je probao da to uradi ispred Izraelske ambasade. A drugo, ne znam da li ste videli te vehabije, to je jedan ekstremistički krug.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »