Želeo da postane prvi fudbaler sa cerebralnom paralizom ali ga je tumor zaustavio: Viktor (13) se od rođenja bori kroz život, ali sada mu treba pomoć

Blic 24.07.2024
Želeo da postane prvi fudbaler sa cerebralnom paralizom ali ga je tumor zaustavio: Viktor (13) se od rođenja bori kroz…

Viktoru Miletiću (13) je 2024. godine dijagnostikovan jako redak maligni tumor u maloj karlici i suspektne metastatske promene u parakavalnim limfnim čvorovima i dufuzno manjim promenama u plućima, prema CT nalazu. Operisan je na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta "Dr Vukan Čupić", urađena je biopsija tumora male karlice i zahvaćenog limfnog čvora, a po dobijanju nalaza biće doneta odluka o daljem toku lečenja. Pored svega, od rođenja se bori sa dijagnozom cerebralne paralize.

- Pišem i brišem... I tako danima... Ali svesna sam da ne smemo da gubimo vreme i da nam je ovaj put vaša pomoć preko potrebna. Dok smo skupljali novac za brojne rehabilitacije kako bi Viki bio što samostalniji rekla sam da neću uz apele stavljati reč HITNO, jer je toj reči mesto jedino u situacijama kada je nečiji život u pitanju, a sada je nažalost došao momenat da je upotrebim jer je život našeg najhrabrijeg dečaka ugrožen - napisala je majka Andrea na Fejsbuku.

Pročitajte još

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »