"Danas je brat poginule majke trebalo da slavi punoletstvo": Umesto toga porodica zavijena u crno: Četvoro male dece i roditelji umrli u požaru!

Blic pre 26 dana
"Danas je brat poginule majke trebalo da slavi punoletstvo": Umesto toga porodica zavijena u crno: Četvoro male dece i…

U požaru u novosadskom naselju Salajka, na uglu ulica Đorđa Dere i Davida Rackovića, stradala je cela porodica - četvoro dece od dve, četiri, pet i sedam godina i njihovi roditelji. Kako kaže Danijela Kostić članica Gradskog veća za socijalnu zaštitu, danas je trebalo da bude nastradaloj porodici posebno srećan dan, jer je brat nastradale trebalo da proslavi punoletstvo, međutim, zatekla ih je neviđena tragedija.

- Oni su se svi okupili, jer je danas je i 18. rođendan bratu nastradale - rekla je Kostić okupljenim novinarima. Kostić je istakla i da će porodica nastradalih sigurno dobiti finansijsku pomoć, a grad će se potruditi i da im pomogne oko sahrane. - Finansijska pomoć ide sigurno, a što se sahrane tiče, pošto oni žele da to bude Žablju odakle je i nastradala porodica, videćemo šta možemo da uradimo - kažu Danijela Kostić iz članica Gradskog veća za socijalnu zaštitu

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »