Živeo u strogom centru grada u ovoj zgradi, a bio izbačen iz Gimnazije zbog neverovatnog razloga: Čačak i Čačani tuguju za rok velikanom, svi se slažu u jednom - bio je genijalan (FOTO)(VIDEO)

RINA pre 11 dana
Živeo u strogom centru grada u ovoj zgradi, a bio izbačen iz Gimnazije zbog neverovatnog razloga: Čačak i Čačani tuguju…

Živeo u strogom centru grada u ovoj zgradi, a bio izbačen iz Gimnazije zbog neverovatnog razloga: Čačak i Čačani tuguju za rok velikanom, svi se slažu u jednom - bio je genijalan (FOTO)(VIDEO) Čačak – Grad na Moravi tuguje za svojom legendom.

Rano jutros objavljeno je da je luveni roker Bora Đorđević preminuo u Sloveniji, gde se danima unazad lečio od teške upale pluća. Svojim vanvremenskim hitovima obeležio je decenije iza nas, a njegovi nekadašnji sugrađani sećaju ga se sa velikim poštovanjem i ponosom što je upravo jedna takva legenda rođena u njihovom gradu. - Bora je simbol naše mladosti. Obeležio je sve naše ljubavi, i one srećne i one tužne svojim pesmama, Svi smo ih pevušili. Bio je genijalan.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »