Nova D2SP: Laž je da opozicija nije dostavila predlog kandidata za direktora Apoteke Beograd

Beta pre 2 dana

Predsednik stranka Nova - Da se struka pita (Nova D2SP) Vladimir Kovačević optužio je gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića da je "izneo neistinu" rekavši danas novinarima da opozicija nije dostavila ime kandidata za mesto direktora Apoteke Beograd.

Kovačević je u pisanoj izjavi naveo da je "Nova - Da se struka" pita kabinetu Šapića i Pisarnici Skupštine Grada prošlog četvrtka "uredno" dostavila predlog da on preuzme rukovođenje Apotekama Beograd.

Kovačević je kazao da se nadao da će time obradovati Šapića jer se "nudi da preuzme 'problem' koji nije mali za Grad Beograd, kakav predstavlja Apoteka Beograd" i poručio da je, "kao kompetentna ličnost" za direktora Apoteke Beograd i dalje "na raspolaganju gradonačelniku za razgovor".

Šapić je uoči sednice Skupštine Grada rekao novinarima da opozicione stranke nisu dostavile kadidaturu za mesto direktora Apoteka Beograd.

"Kako funkcioniše opoziciona scena vidi se po tome da do jutros opozicija nije donela nijedan potpis za predlog kandidata za direktora Apoteka 'Beograd'. Počela je sednica Skupštine grada Beograda, nema broja potpisa, nema kandidata, prave se mrtvi", rekao je Šapić novinarima.

(Beta, 16.09.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »