"Neko ga je tipovao": Meštani u strahu nakon što su razbojnici vezali sina i majku zbog dukata i mučili ih: "Molio je da ga ne biju!"

Blic pre 2 dana
"Neko ga je tipovao": Meštani u strahu nakon što su razbojnici vezali sina i majku zbog dukata i mučili ih: "Molio je da ga…

Razbojnici u selu Veliki Krčmir upali su u kuću Lj. A. i njegove majke i od njih iznudili 20.000 evra, nakit i dukate. Meštani ovog sela sada žive u strahu, a jedan od njih za "Blic" navodi da sumnjaju da, pošto se ovo nikada u njihovom selu nije dogodilo, da je Lj. A. tipovan.

- Ili je neko ko živi u selu ili neko ko je živeo u selu. U svakom slučaju neko je znao da se radi o čoveku čiji je otac ranije radio u Austriji - kaže ovaj meštanin. On navodi da je sutradan video LJ.A. koji je izgledao strašno posle tolikih batina koje je preživeo. - On je bio sav natekao u licu. Nije mogao da se prepozna. Oči su mu bile crvene. Sa strane gde su mu rebra sve je bilo modro jer su ih tukli i šutirali. Pitali su ga: "Gde su pare?!". On je rekao:

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »