Koga vi lažete o "ujedinjenju"?! Opozicija pustila ćutinu poslanicu "niz vodu", svu krivicu svalili na nju, pa zakukali Vlast će ovu neozbiljnost iskoristiti (video)

Alo pre 7 sati
Koga vi lažete o "ujedinjenju"?! Opozicija pustila ćutinu poslanicu "niz vodu", svu krivicu svalili na nju, pa zakukali Vlast…

Nakon što je lider opozicije i tajkun Dragan Đilas ponizio Danijelu Nestorović, poslancu Ekološkog ustanka koji predvodi Aleksandar Jovanović Ćuta, jer je zaboravila da preda zahtev u vezi sa Predlogom zakona o zabrani iskopavanja litijuma, a koji je opozicija podnela Narodnoj skupštini, ponižavanju se pridružio i lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, poznat i kao "peškirić"

On se potpuno ogradio od Nestorovićeve, nemajući opravdanje za njen postupak, a potom je rekao da je potrebno da novinari nju pitaju šta se desilo, te je na taj način postalo sasvim jasno da od ujedinjene opozicije nema ništa, iako se na sav glas o tome govori, te da se odgovornost prebacuje sa jednih na druge, a da je Daniela Nestorović "puštena niz vodu". "Peškirić" Grbović je potom zakukao da će tu neozbiljnost opozicije iskoristiti vlast.

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »