Akcija "novosti" - biramo najbolji glumački par: Isidora Simijonović i Jadran Malkovič, kao Ana i Uroš u seriji "Azbuka našeg života 2"

Večernje novosti pre 7 sati
Akcija "novosti" - biramo najbolji glumački par: Isidora Simijonović i Jadran Malkovič, kao Ana i Uroš u seriji "Azbuka…

SAVREMENA drama "Azbuka našeg života" odmah je osvojila srca velikog broja gledalaca, koji su i u nastavku zdušno pratili nova dešavanja ljubavnog trougla između Vesne (Aleksandra Janković), Uroša (Jadran Malkovič) i mlade Ane (Isidora Simijonović). Dok je prvi deo prikazao kako se rastura jedna naizgled srećna i uspešna porodica, drugi, sasvim očekivano, govori o novim počecima.

Foto Srđan Stevanović/Kontrast studios Glavne junake serije videli smo devet meseci kasnije u odnosu na završetak prve sezone. Vesna i Uroš su u završnoj fazi razvoda, ali pokušavaju da ostanu prijatelji uprkos iskušenjima. Očekivano, Urošev život se menja iz korena jer ponovo, po treći put, postaje otac. Kako ne ide uvek sve po planu, Uroš upada u ogromne poslovne probleme i čak prevari Anu sa atraktivnom Eminom (Ana Aleksander). - Serija "Azbuka našeg života"

Pročitajte još

Ključne reči

Najnovije vesti »