Oživelo srpsko selo, prelepa slika iz Latvice kod Arilja: Na stotine meštana okupilo se jedinstvenoj manifestaciji u Srbiji, "Miholjski susreti sela" odlično prihvaćeni u narodu (FOTO)(VIDEO)

RINA pre 1 dan
Oživelo srpsko selo, prelepa slika iz Latvice kod Arilja: Na stotine meštana okupilo se jedinstvenoj manifestaciji u Srbiji…

Oživelo srpsko selo, prelepa slika iz Latvice kod Arilja: Na stotine meštana okupilo se jedinstvenoj manifestaciji u Srbiji, "Miholjski susreti sela" odlično prihvaćeni u narodu (FOTO)(VIDEO) Arilje - Prelepa jesenja slika danas je poslata iz sela Latvica kod Arilja.

Održani su još jedni Miholjski susreti sela i to je dan kada se na jednom okupi vekiki broj ljudim, svih generacija i sve podseća ne neko davna i jako lepa vremena, kada su sela bila centar svih zbivanja i kada su brojala na stotine žitelja. Zahvaljući projektu Ministarstva za brigu o selu, upravo brojna ruralna mesta u Srbiji ponovo su oživela. - Miholjski susreti sela organizuju se u čak 113 lokalnih samouprava, a ovde u Arilju obuhvaćeno je ukupno 21 selo.

Arilje »

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »