Vaspitačica iz Srbije se požalila majci devojčice (4) na njeno ponašanje, a kada čujete šta je uradila neće vam biti dobro: "Bar tako jača imunitet"

Blic pre 1 sat
Vaspitačica iz Srbije se požalila majci devojčice (4) na njeno ponašanje, a kada čujete šta je uradila neće vam biti…

Deca najviše uče posmatrajući odrasle i trude se da imitiraju roditelje, starije sestre, braću i drugare, što je dobro i poželjno za njihov razvoj, ističu psiholozi. Ipak, baš zbog takvog ponašanja kao roditelji bezbroj puta dolazimo u situacije u kojima želimo da propadnemo u zemlju od stida kada čujemo da su naši mališani u vrtiću ili na igralištu obelodanili privatne stvari iz kuće ili da su se neprikladno ponašali u igri sa drugarima.

U sličnoj situaciji nedavno se našla i jedna majka iz Srbije koja je posle razgovora sa vaspitačicom vrtića koji pohađa njena ćerka, na društvenim mrežama podelila neprijatnost koja ju je snašla. I ne zna se šta je "gore", ono što je devojčica uradila ili sa kim. Naizgled simpatična situacija mnoge je nasmejala, a od mogućih posledica majku već boli glava. " Vaspitačica mi je danas prvi put iznela kritiku na račun ponašanja ćerke (4) jer se poljubila u usta sa

Blic »

Društvo, najnovije vesti »