"Braćo, naš je smrad! Repetiranje utoka i tras-tras!" Isplivale poruke Džonija sa Vračara tokom planiranja ubistva na Ušću: "Da ugasimo cinkaroša za 20 sekundi!"

Blic pre 45 minuta
"Braćo, naš je smrad! Repetiranje utoka i tras-tras!" Isplivale poruke Džonija sa Vračara tokom planiranja ubistva na…

Aleksandar Šarac (35) blizak "škaljarskom klanu" upucan je 17. oktobra 2020. u garaži TC "Ušće", a usled zadobijenih povreda preminuo je devet dana kasnije, tačnije na današnji dan 26. oktobra 2020. Šarac je dugo bio na meti suparničkih klanova, a u optužnici koju je podiglo Javno tužilaštvo za organizovani kriminal, protiv "vračarskog klana" postoji i Skaj prepiska gde njihov vođa Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara izdaje naređenja saborcima vezano za likvidaciju žrtve.

Kako smo ranije pisali, kao direktni izvršilac ubistva naveden je Lazar Ilić (27) iz Kraljeva koji je nalazi u spuškom zatvoru. Naime, Ilić je samo nekoliko meseci nakon ubistva u TC "Ušće" pobegao u Crnu Goru, ali je tada uhapšen zbog planiranja likvidacije Marka Ljubiše Kana, visokorangiranog pripadnika "škaljarskog klana", a za to krivično delo osuđen je u februaru pred podgoričkim Višim sudom na pet godina zatvora. Kao "lokator" i osoba koja je javljala svojim

Pročitajte još

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »