Извор: Курир/Друштво архива вести 11.01.2016

СВИ ГА ИМАТЕ У КУЋИ: Он може да вас излечи од грипа и прехладе за само 3 сата!

Курир 11.01.2016
Да ли бисте волели да постоји намирница која може да вас излечи од прехладе за само три сата. Не само да постоји, него је највероватније имате у кухињи. Топли дани током зиме су идеални за размножавање бактерија и вируса који… »

Моћан Сок За Организам: Ево зашто је добро пити напитак од купуса!

Курир 11.01.2016
Купус се често избегава, односно пада у други план када је у питању поврће које се конзумира ради доброг здравља. Стручњаци кажу да је то већином због његовог помало горког окуса. Купус је међутим много здраво поврће… »

(Фото) Скандал На Српским Пасошима: Да ли сте приметили ову грешку?

Курир 11.01.2016
БЕОГРАД - На српском пасошу у сегменту на енглеском језику налази се грешка. Наиме, уместо "неарест дипломатиц ОР цонсулар миссион", пише "неарест дипломатиц оф цонсулар миссион". Нови биометријски пасош је Србија увела… »

Колико згибова дневно ће вам изградити мишићаво тело какво сањате?

Курир 11.01.2016
Постоји ли идеална дневна доза згибова за тело од челика? Згибови су вежба коју можете да радите било где, јер вам је потребна само шипка, пише Мен'с Хеалтх.Међутим, одредити идеални број згибова по серији није тако… »

Данас Је Депресивни Понедељак: 19 начина како да га пребродите!

Курир 11.01.2016
Почиње нова радна седмица, а ви сте се синоћ до касно проводили с друштвом или сте тек стигли с викенда проведеног ван града и опет сте потиштени и безвољни? Милијарде „несрећника” осећају се понедељком исто као и ви… »

Курир Вам Поклања: Велики црквени календар за 2016. годину

Курир 11.01.2016
У четвртак 14. јануара потражите свој примерак календара у Куриру. У част прославе Нове године по јулијанском календару, који поштује Српска православна црква у четвртак 14. јануара дневне новине Курир у сарадњи са… »

Тасовац: Министарство културе брине о архивској грађи свих институција

Курир 11.01.2016
Министар културе и информисања Иван Тасовац изјавио је данас да то министарство брине о архивској грађи свих институција културе, као и приватизованих медија. "Наравно. То смо показали приликом комплетног обезбеђивања ахивске… »

Тукли Га Моткама: Верници данас славе оца Тадеја којег су мучили јер је одбио да гази икону

Курир 11.01.2016
Српска православна црква и њени верници данас обележавају преподобног оца Тадеја, који је тучен моткама до изнемоглости, јер је одбио наређење цара да гази икону. Преподобни отац Тадеј прво је био роб. Када је ослобођен… »

(Видео) Србима Су Украли Косово: Погледајте забрањени чешки филм о страдању на КиМ

Курир 11.01.2016
"Украдено Косово" или "Отето Косово" је документарни филм чешког режисера Вацлава Дворжака о рату на Космету који је још пре првог приказивања изазвао бројне контроверзе. Филм аналитички обрађује скорију историју јужне… »

Координатор За Веронауку Спц: Вербић је неупућен и има нељудски карактер!

Курир 11.01.2016
Први човек Министарства просвете тврди да у школама нема довољно обучених за наставу изборних предмета. Црква шокирана изјавом. БЕОГРАД - Министар просвете, науке и технолошког развоја Срђан Вербић оценио је да у српским… »