Извор: Студио Б архива вести 11.01.2016

Хрватска: Група избеглица искочила из воза »

Студио Б 11.01.2016
Око двадесет избеглица искочило је јутрос из воза који их је превозио ка Славонском Броду, али су брзом интервенцијом полиције ухваћени и усмерени у транзитни центар. Инцидент у коме је 20 избеглица искочило из воза, догодио… »

Политичари, музичари и фанови одају поцаст Дејвиду Боувију »

Студио Б 11.01.2016
Политичари, музичари и фанови из свих крајева света, па и шире, од Ватикана до Међунардне свемирске станице, одају данас почаст Дејвиду Боувију. Већина се огласила путем Твитера, истичући Боувијеву константну иновативност… »

Вода у Обреновцу исправна за пиће »

Студио Б 11.01.2016
Председник Скупштине Београда Никола Никодијевић и градски менаџер Горан Весић обишли су данас фабрику за прераду воде „Забрежје" у Обреновцу, поводом високе концентрације амонијака у сливу Колубаре. Никодијевић је… »

Девет повређених у судару аутобуса и аутомобила »

Студио Б 11.01.2016
У судару аутобуса ГСП-а и два аутомобила у Немањиној улици повређено је девет путника који су пребачени у Ургентни центар, а саобраћај је обустављен у смеру ка Славији. Како је речено Тањугу у МУП-у, до удеса је дошло око… »

На миси за Јосипа Броза Тита стотинак људи »

Студио Б 11.01.2016
У цркви Светог Марка Еванђелисте, у центру Загреба, синоћ је одржана миса за душу "слуге Божјег" Јосипа Брза Тита, којој је присуствовало стотинак људи. Објава на Фејсбук страници о одржавању овог догађаја изазвала је… »

Нова оптужница за логор "Мусала" »

Студио Б 11.01.2016
Тужилаштво Босне и Херцеговине подигло је данас оптужницу против припадника 4. батаљона војне полиције Армије БиХ Едхема Жилића за нечовечно поступање над заробљеним цивилима српске и хрватске националности у… »

Почела подела ваучера за бесплатну школу пливања »

Студио Б 11.01.2016
Секретаријат за спорт и омладину отпочео је данас поделу ваучера са којима се остварује право на бесплатну школу пливања за основце и средњошколце током зимског распуста, која је организована у оквиру бесплатних програма за… »

Потрошачи на грејним подручјима Миријево и Дунав до сутра без грејања »

Студио Б 11.01.2016
Поједини потрошачи на грејним подручјима Мирјево и Дунав ће у поподневним и вечерњим сатима бити без грејања због санације квара на делу магистралног топловода топлане „Мирјево", саопштено је из ЈКП „Београдске… »

Пукла цев на Старом граду »

Студио Б 11.01.2016
Станари Улице Ђуре Даничића као и у Шафариковој улици данас су без воде до 15 сати због пуцања водоводне цеви. Цев је пукла у Улици Ђуре Даничића и тренутно се ради на санацији. Због истог квара затворена је и вода у… »

Стефановић дао изјаву у вези кривичне пријаве »

Студио Б 11.01.2016
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да је надлежним органима дао изјаву поводом кривичне пријаве која је против њега подигнута због наводног полицијског праћења новинарке једног листа. Стефановић је… »