Извор: Телеграф архива вести 11.01.2016

Данас Ће Сијати Сунце: Не дајте да вас превари. Дуваће јак ветар, а увече стиже права зима

Телеграф 11.01.2016
Температура ће до петка бити у постепеном паду, али и даље изнад просечних вредности, уз пролазно наоблачење у четвртак које ће местимично условити кишу. У Србији ће данас бити променљиво облачно , топло и ветровито, у… »

Хтели Да Се Придруже Исламистима: У БиХ ухапшене три особе !

Телеграф 11.01.2016
Како се наводи у саопштењу, ухапшени су Н. Ш. (28), А. М. (55) и Џ. В. (29) због постојања основа сумње да су починили кривично дело противзаконито формирање и придруживање страним паравојним или параполицијским… »

Искакали Из Воза, Па Бежали: Полиција ухватила 20 избеглица у Хрватској

Телеграф 11.01.2016
Ово је други покушај избеглица да напусте званичну руту проласка кроз Хрватску. Око двадесет избеглица искочило је јутрос из воза који их је превозио ка Славонском Броду , али су брзом интервенцијом полиције ухваћени и… »

Сви Београђани ће до 2025. године имати сопствени прикључак за канализацију

Телеграф 11.01.2016
- У плану је и изградња пет фабрика за прераду отпадних вода, чиме ће се решити проблем септичких јама и предупредити наставак оваквих ситуација - истакао је Горан Весић. Председник Скупштине града Београда Никола… »

Страва У Комшилуку: Олујни ветар чупао дрвеће и превртао киоске! (ФОТО)

Телеграф 11.01.2016
Из Хидрометеоролошког завода Републике Српске раније је саопштено да је активиран наранџастри метеоаларм који за поједине крајеве Српске упозорава на могуће ударе ветра јаче и од 80 киметара на час. Јак олујни ветар… »

Парентс буриед тхеир цхилд анд мовед он: А бои фром Сириа, агед 2, диед ин тхе товн оф Прешево

Телеграф 11.01.2016
Тхе кид вхо диед еарли тхис морнинг ароунд 4 о' цлоцк хад ан иннате хеарт проблем анд хе вас суфферинг фром Довн'с синдроме. А тво-иеар-олд Сириан бои вхо вас травелинг витх хис парентс анд фамили диед еарли тхис морнинг ин тхе… »

Фацебоок Тврди: Телефонски бројеви ће постати прошлост

Телеграф 11.01.2016
Занимљиву теорију изнео је Дејвид Маркус из Фацебоока, који је у чувеној компанији задужен за развој Мессенгера. Фацебоок Мессенгер би ускоро могао да замени телефонске бројеве, јер се за већину данашње комуникације користе… »

ОВЕ ГУЗЕ ЋЕ ВАС ОСТАВИТИ БЕЗ ТЕКСТА: Нови тренд тресе Инстаграм! (ФОТО)

Телеграф 11.01.2016
Овај начин фотографисања у последњем време је постао прави хит. На Инстаграму се појавио нови тренд фотографисања. Сада постоји нешто што ће надмашити чувене “ селфије “. Наиме, ову друштвену мрежу широм света… »

Змај УХВАТИО ЗА ГРУДИ Весну Ривас, па ПОПИО БАТИНЕ од ње! (ВИДЕО)

Телеграф 11.01.2016
Илија је искористио тренутак непажње певачице, али се затим прилично неславно провео. Повела је у “ Паровима ” расправа женским облинама, а онда је Змај од Шипова решио да пређе са речи на дела, па је своју… »

Адријана, Клео, Сигал: Ово су звезде које су добиле српско држављанство, ДА ЛИ СУ ГА ЗАСЛУЖИЛЕ?

Телеграф 11.01.2016
Да пут до ове привилегије не води толико преко конкретних интереса Србије, већ статуса "звезде", 2009. године доказала је и бразилска лепотица Адријана Лима, за чију улогу у овој причи је битнија њена некадашња титула… »