Извор: Јужне вести архива вести 29.02.2016

Посланици изгласали - Пирот постаје град

Јужне вести 29.02.2016
Пирот Општина Пирот је, уз Кикинду и Вршац, постала град након што су народни посланици са 156 гласова "за" усвојили Закон о изменама и допунама Закона о територијалној организацији који ово прописује. Председник Општине Пирот… »

Донирали лесковачкој Општој болници 6,4 милиона динара

Јужне вести 29.02.2016
Лесковац Локалне самоуправе из Јабланичког округа и власници малих и средњих предузећа донирали су новац Општој болници у Лесковцу за куповину неопходне медицинске опреме за деловање у ванредним ситуацијама. Од укупне суме… »

Ашћерић: “Испада да сам ја крив за све”

Јужне вести 29.02.2016
Ниш По свему судећи сада већ бивши нападач нишког Радничког Никола Ашћерић, огласио се поводом бурног одласка из клуба. Захваљује навијачима и саиграчима и истиче да не жели да се диже превелика прашина око… »

Опет се евидентира колико се дугује нишким радницима

Јужне вести 29.02.2016
Ниш Од понедељка 7. марта радници некадашњих индустријских гиганата из Ниша који потражују заостале зараде, мораће опет да пријављују шта им се и од када дугује. Прва исплата очекује се до краја године, каже… »

Концерт "Константина" дамама на дар

Јужне вести 29.02.2016
Ниш На Међународни празник жена 8. март, нишка вокална група “Константин” приредиће целовечерњи концерт у сали Дома војске у Нишу од 20 сати који ће, како каже, поклонити дамама. На концерту ће бити дела поп, рок… »

Неслагање око тога да ли "Медиани" прети колапс

Јужне вести 29.02.2016
Ниш Док директор нишке “Медиане” Братислав Вучковић каже да је одржавање градске чистоће доведено у питање јер им Град није уплатио сав новац неопходан за функционисање овог предузећа, већник Милош Банђур каже… »

У Србији буџете крију, у ЕУ су “на тацни”

Јужне вести 29.02.2016
Ниш Сокобања Трговиште И док се понекад чини да је потребно бити хакер да би се на сајтовима неких општина и градова пронашле одлуке и буџети, који треба да буду јавно доступни подаци, а многе од њих ове документе и не… »

Масимо крајем марта у Нишу

Јужне вести 29.02.2016
Ниш У нишком Дому Војске 23. марта концерт ће одржати популарни хрватски поп певач Масимо Савић. Масимо, који је недавно распродао београдски Сава центар, како кажу организатори, наступиће у Нишу, Краљеву и Новом Саду са… »

“Покрет за Преокрет” излази на изборе у Нишу

Јужне вести 29.02.2016
Ниш Настао као бунт једног човека, “Покрет за Преокрет” који је формирао бивши посланик СДС-а Јанко Веселиновић, полако шири своју мрежу, али и коалициони потенцијал по Србији. Биће на изборној листи локалних избора у… »

Раднички више не рачуна на Николу Ашћерића

Јужне вести 29.02.2016
Ниш Високи нападач није више у плановима Милана Раставца. Ашћерић је поднео захтев за арбитражни раскид уговора, највероватније ће бити пресуђено у његову корист, тако да клуб више не рачуна на њега, каже шеф… »