Извор: Студио Б архива вести 26.07.2016

Вулин: БиХ да спроведе истрагу о спаљивању заставе Тањуг

Студио Б 26.07.2016
Србија од Босне и Херцеговине очекује да у најкраћем року спроведе истрагу о спаљивања српске заставе, поручио је данас министар Александар Вулин и истакао да ће, у супротном, то учинити надлежне службе Србије. Оценивши… »

Почело постављење асфалтног слоја у улици Војводе Мицка Тањуг

Студио Б 26.07.2016
У београдској општини Палилула су почели радови на постављању асфалтног слоја у улици Војводе Мицка где ће, према речима градског менаџера Горана Весића, бити постављено скоро 4.500 метара квадратних новог асфалта… »

Четворо деце лакше повређено на Новом обреновачком путу Тањуг

Студио Б 26.07.2016
Пет особа, међу којима је четворо деце, лакше је повређено претходне ноћи у саобраћајној несрећи на Новом обреновачком путу, рекла је јутрос Тањугу портпарол Хитне помоћи Нада Мацура. Она је прецизирала да се удес… »

Због великог броја преузимања апликације „Београђани” дошло до техничких проблема Беоинфо

Студио Б 26.07.2016
Због превеликог броја истовремених преузимања апликације „Београђани” дошло је до техничког проблема код хостинг провајдера, тако да ће ова апликација неколико сати бити недоступна. Извињавамо се грађанима Београда и… »

Без воде делови Савског венца и Новог Београда Беоинфо

Студио Б 26.07.2016
Због планираних радова на водоводној мрежи на Савском венцу, у среду од 8 до 17 сати без воде ће остати потрошачи у Љутице Богдана (између улица Генерала Никодија Стефановића и Др Иве Поповића Ђанија), Шекспировој и… »

Пореске контроле кафића и ресторана седам дана недељно Тањуг

Студио Б 26.07.2016
Пореска управа Србије контролисаће у наредном периоду пословање угоститељских објеката свих седам дана у недељи и после прописаног радног времена, саопштено је данас из те Управе. Пореска управа је појачала током лета… »

Орбан: Граница према Србији херметички затворена Тањуг

Студио Б 26.07.2016
Мађарски премијер Виктор Орбан изразио је данас задовољство актуелном заштитом границе према Србији, оценивши да је она „херметички затворена“ за илегалне мигранте. Он је, након разговора са аустријским канцеларом… »

Недељковић: Врата председника општине Врачар отворена за све Тањуг

Студио Б 26.07.2016
Председник општине Врачар Милан Недељковић посетио је данас јасле „Звончић“ и поручио да ће његова врата бити отворена за све грађане Врачара. Како је рекао, прво је желео да сагледа све проблеме и потребе… »

Радови у Булевару војводе Мишића Беоинфо

Студио Б 26.07.2016
Радови на обнављању коловозне конструкције у Булевару војводе Мишића, на делу од Улице Косте Главинића до Руске, изводиће се по фазама, саопштено је из Секретаријата за саобраћај. У другој фази, од 26. јула у 22 часа до… »

Окончана талачка криза у Француској, убијен свештеник Тањуг

Студио Б 26.07.2016
Полиција је окончала талачку кризу у цркви у провинцији Нормандија на северу Француске, усмртивши двојицу нападача који су претходно убили свештеника и повредили више људи, саопштило је француско Министарство унутрашњих… »