Извор: Стори архива вести 07.11.2016

У сусрет концерту Ђорђа Балашевића: На крају се, ето, све ипак сведе на музику... (ФОТО)

Стори 07.11.2016
Прослављени кантаутор Ђорђе Балашевић, 30. децембра по први пут ће наступити у Комбанк Арени. Драги моји Бегеши... Учинило ми се да најава концерта у БГ Арени, 30-ог децембра ове године, не би требала представљати неки… »

Одлучио да прекине тишину о Елени и Марији Шерифовић: Огласио се Југослав Карић

Стори 07.11.2016
Читав регион већ неколико дана "дрма" вест о вези Марије Шерифовић и Елене Карић, а супруг познате дизајнерке намештаја сада је први пут одлучио да јавно да свој коментар. Након што су ове информације доспеле у јавност… »

Да ли јој је свега доста? Љупка Стевић збринута у душевну болницу (ФОТО)

Стори 07.11.2016
Певачица Љупка Стевиш шокирала је своје пратиоце на друштвеној мрежи када је поставила фотографију на којој је означила где се налази... Певачица је фотографијом коју је пставила на свом Инстаграм профилу забринула фанове… »

Зарекли су се да се неће оглашавати појединачно, али он није издржао: Бранислав Лечић прокоментарисао развод

Стори 07.11.2016
Пре неколико дана глумац Бранислав Лечић и његова супруга водитељка Нина Радуловић Лечић објавили су у медијима да су поднели папире за споразумни развод, после осам година брака. После вести да се разводе Бранислав и Нина… »

Сама се изборила за свој животни пут, иако јој је тата један од наших најпознатијих певача: Ово је најстарија ћерка Аце…

Стори 07.11.2016
Мало је у јавности познато да фолк звезда Аца Лукас има троје деце из претходних веза, а најстарија ћерка Миљана Вуксановић гради свој живот без обзира што јој је отац један од најпознатијих певача на јавној сцени. Иако има… »

Бенд С.А.Р.С. добио МТВ награду

Стори 07.11.2016
Најбољи поклон за десет година постојања бенду С.А.Р.С. обезбедили су њихови фанови и МТВ, будући да је бенд управо освојио МТВ Бест Адриа Ацт награду. С.А.Р.С. признање добија у години када обележава деценију рада… »

Тамара Драгичевић са премијере на порођај: Све је спремно за бебин долазак! (ФОТО)

Стори 07.11.2016
Лепа глумица ће ускоро постати мама, а њен порођај се поклопио са још једним догађајем. Тамара Драгичевић броји ситно до најсрећнијег догађаја у животу - рођења првог детета! Термин за порођај популарне глумице је у… »

Жељко Јоксимовић представио нови пројекат и најавио серију концерата

Стори 07.11.2016
Спектакуларни пројекат "Два света" на којем је један од најпопуларнијих музичара са ових простора Жељко Јоксимовић радио неколико месеци данас је представљен јавности на конференцији за медије уприличеној у хотелу Цровне… »

Велики повратак Лијама Нисона: По овој незаборавној улози ћемо га од сада памтити!

Стори 07.11.2016
Неиспричана прича палих хероја инспирисана истинитим догађајима је у биоскопима од 17. новембра. Прослављени глумац Лијам Нисон на велико платно се враћа у филму инспирисаним истинитим догађајима – Операција Хромит, који у… »

Тријумф на додели европских МТВ награда: 3 признања за Џастина Бибера

Стори 07.11.2016
Невероватно вече музике на додели 2016 МТВ ЕМАС у Ротердаму! Јустин Биебер је победник вечери са три МТВ ЕМА награде! Светови су се сударили у музичком спектаклу и невероватном визуелном искуству на 2016 МТВ ЕМА бини уз епске… »