Извор: Телеграф архива вести 26.11.2016

Мудрост народа који је до јуче приносио људске жртве боговима обрнуће вам свет наглавачке (фото)

Телеграф 26.11.2016
Астеци су и даље велика непознаница за огромну већину људи, и прва ствар коју помислимо када их неко помене су те људске жртве које су приносили. Евентуално, помислимо на шпанско освајање њиховог царства. Овај текст ће… »

Моћна Михина изјава: Не можеш да запослиш Михајловића и да радиш шта хоћеш!

Телеграф 26.11.2016
Српски тренер изузетно задовољан третманом у Торину. Синиша Михајловић очигледно ужива на клупи Торина – његова екипа је прикупила 22 бода, 11 мање од водећег Јувентуса, и тренутно заузима седму позицију на табели Серије… »

Потврђена ексклузива телеграфа: Партизан довео новог нападача!

Телеграф 26.11.2016
Леандре Тавамба потписао трогодишњи уговор са црно-белима. Као што је Телеграф у четвртак ексклузивно најавио, Леандре Тавамбва је постао нови фудбалер Партизана! Камерунац је са црно-белима потписао трогодишњи уговор, а… »

Тако је говорио Кастро: Поруке харизматичног "Ел Командантеа" које ћемо заувек памтити

Телеграф 26.11.2016
- Био сам на вратима смрти, али ћу се вратити - рекао је Фидел Кастро 2010., четири године пошто се разболео. Преминули лидер кубанске револуције Фидел Кастро последњи пут се у јавности појавио у априлу ове године, на… »

Драган Мићановић изненада оперисан: Познати глумац завршио у болници

Телеграф 26.11.2016
Представа "Уображени болесник" је отказана због здравственог стања Мићановића. Глумац Драган Мићановић оперисан је пре неколико дана и због тога је отказана представа “Уображени болесник” у Југословенском драмском… »

Фидел Кастро је 46 година навијао за једног европског великана! Знате ли који клуб је у питању?

Телеграф 26.11.2016
Мала помоћ, у питању је Премијер лига. Легендарни револуционар и дугогодишњи председник Кубе Фидел Кастро преминуо је у петак вече у 90. години живота. О његовом политичком животу много тога се зна, али да ли вам је… »

Маестрално хапшење У зајечару: Преко српске границе Бугари кријумчарили мигранте

Телеграф 26.11.2016
Како је наведено, држављанима Бугарске Р.Р. (48), А.А. (32) и М.П. (30) одређено је задржавање до 48 часова. У заједничкој акцији зајечарске полиције и Војске Србије ухапшене су три особе пошто је откривена група… »

Девет дана жалости на Куби: Фидел Кастро биће сахрањен 4. децембра

Телеграф 26.11.2016
Од 26. новембра до 4. децембра, јавне активности и свечаности ће бити обустављене, а национална застава ће бити спуштена на пола копља на јавним зградама и војним објектима. Кубански револуционар Фидел Кастро биће сахрањен… »

Смедерево: Извучен брод, ни трага од другог члана посаде

Телеграф 26.11.2016
Узрок превртања брода "Београд 10" 2. новембра још увек је непознат. Брод теретњак Предузећа ПИМ, потонуо код Смедерева почетком новембра, у петак је извучен на површину. Брод нема видљивих оштећења, а на њему није… »

Натална карта Фидела кастра показала је да ће бити велики вођа!

Телеграф 26.11.2016
Многи су рођени на овај датум, али им звезде нису биле овако распоређене. Фидел Кастро је умро, али његов политички утицај, као и слика великог војсковође никада неће престати. Бар тако каже астрологија. ПОЛИТИЧКИ ВОЂА… »