Извор: Телеграф архива вести 26.11.2016

Још увек нема правде за јелицу Панић (25): Пресуда тројици лекара за њену смрт се одлаже, мајка се плаши да спор не…

Телеграф 26.11.2016
- Очекивали смо пресуду, а добили обавештење да је промењен судија, па ме страх да не буде исто као и са Јелицом Радовић - огорчена је мајка Снежана. После неколико година суђења, породица Панић из Параћина очекивала… »

Спектакл у Премијер лиги: Свонси победио 5:4 преокретом у 91. и 93. минуту!

Телеграф 26.11.2016
Седам од девет голова на "Либертију" постигнуто у другом полувремену. Све утакмице 13. кола Премијер лиге одигране у недељу, остале су у дебелој сенци спектакла на “Либертију”, где су последњепласирани Свонси и Кристал Палас… »

Исидора Бјелица се вратила у Србију после претњи смрћу, ево шта је објавила на Твитеру (фото)

Телеграф 26.11.2016
Књижевница се поново вратила нашу земљу након непријатне ситуацијуе. Исидора Бјелица пре извесног времена изјавила да је јој је прећено смрћу, због чега је морала да оде из Србије. Књижевница, која је боравила у Црној… »

Морбидна навијачка акција у Хрватској: Са моста у Осијеку обешен леш Динамовца пред утакмицу (фото) (видео)

Телеграф 26.11.2016
Невероватна навијачка провокација у Хрватској. Грађани Осијека били су у шоку када су у току дана са пешачког моста видели обешени мртвачки сандук. Шок би трајао кратко све док се не би довољно приближили да виде шта на… »

Пророчанство Фидела Кастра и даље одзвања светом: Обистиниле су се његове речи од пре 43 године

Телеграф 26.11.2016
Икона кубанске револуције предвидела је ово у разговору с аустралијским новинарем, а његове речи прошириле су се као анегдота. Светским друштвеним мрежама кружи следец́а анегдота: Че Гевара пита Фидела Кастра: “Када ц́е… »

Дарко је женскарош, Ана то изгледа није прихватила: Зорица Марковић о браку "Звезда Гранда" (фото)

Телеграф 26.11.2016
- Дарко пева и ради у фулу, човек живи рокенрол, помаже очигледно својој жени да изађе из анонимности - рекла је Зорица Марковић. Већ недељама се кроз поједине медије протеже информација да се Ана Севић и Дарко Лазић… »

Био је савршен јесењи дан, и људи су ишли на излет. Онда су чули ужасну буку и почео је највећи хорор у њиховим…

Телеграф 26.11.2016
Две особе, чији пол и националност нису наведене, а које су нису повређене у несрећи, позвале су спасиоце. Најмање једна особа је погинула, а више њих је озбиљно повређено у лавини која се догодила данас у аустријским… »

Реци јој ово и готова је! Момци, овај комплимент ће сваку жену оборити на кеца

Телеграф 26.11.2016
Можете да јој кажете да је најлепша, најбоља, најзгоднија жена коју сте икада у животу срели.... али има једна реченица вредна као сви комплименти овог света заједно. Сви комплименти које упутите жени могу вам помоћи да… »

Закуцао лопту под пречку: Погледајте невероватан преокрет у последња 2 минута и првенац Звездиног бисера (видео)

Телеграф 26.11.2016
Петар Орландић и Лука Аџић за два минута у самој завршници донели Звезди нова три бода, и режирали невероватан преокрет. Невероватан преокрет догодио се у Горњем Милановцу, где је Звезда губила до 88. минута, а онда је за… »

Обама: Историја ће показати колики је био Кастров утицај

Телеграф 26.11.2016
Он је у поруци, у којој је изјавио саучешће Кастровој породици, казао да у овом тренутку Америка пружа руку пријатељства кубанском народу. Председник САД Барак Обама саопштио је данас да ће историја показати и проценити… »