Извор: Телеграф архива вести 26.11.2016

Ставила је лепак на лице и решила се митисера! Не верујете? Погледајте видео! (рецепт)

Телеграф 26.11.2016
Жене су масовно опседнуте овом чудесном маском у коју се додаје лепак и то зато што са собом односи све црне тачкице са лица. Црна маска од лепка и активног угља постала је апсолутни хит међу бјути блогеркама јер, наводно… »

Можда га и сретнете: Ево где ће се Новак проводити ове суботе у Београду!

Телеграф 26.11.2016
Српски тенисер жели на најбољи начин да искористи боравак у српској престоници. Новак Ђоковић је стигао у Београд, а суботу вече ће да проведе на врло интересантан начин. Најбољи српски тенисер ће присуствовати другом… »

Упорна новинарка два пута питала Грофа шта је са Виеиром: Први одговор је био духовит, а други алармантан (видео)

Телеграф 26.11.2016
Тренер Звезде и Португалац, јасно је, више не могу заједно. Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић био је задовољан и игром и резултатом који је његов тим постигао у Горњем Милановцу, где су црвено-бели, после преокрета у… »

Најпознатија плажа на свету остаје без песка: 1,4 милијарди долара није било довољно да се победи природа (видео)

Телеграф 26.11.2016
Глобално загревање утицало је на ниво мора који је на Мајами Бичу у последњих 20 година порастао за 10 сантиметара. Мајами Бич је једна од најпопуларнијих туристичких дестинација у САД коју красе високе зграде хотела и… »

Сви су чекали да се он огласи: Марадонина дирљива опроштајна порука за Кастра у којој је испрозивао Клинтона (фото)

Телеграф 26.11.2016
Били су пријатељи, разговарали су сатима о фудбалу, политици и животу... Гранде Дијего се емотивно опростио од свог Ел Цомандантеа. Смрт Фидела Кастра ударна је вест дана у целом свету. Потресла је многе љубитеље његовог лика… »

Број новог нападача Партизана је све само не нападачки (фото)

Телеграф 26.11.2016
Камерунац већ задужио опрему у Хумској. Камерунац Леандре Тавамба ускоро ће се придружити новим саиграчима у Партизану, одмах пошто потпише уговор, што ће се, према најавама из Хумске, догодити у недељу, када је заказана… »

Језива судбина несрећних беба: У Малезији их продају преко огласа, добије онај ко да више (видео)

Телеграф 26.11.2016
Међу купцима су људи које желе да заснују породицу, а има и оних којих бебе бебе користе за трговину људима, или од њих направе просјаке или проститутке. Новинари азијске Ал Џазире истраживањем су наишли на злокобан… »

Да ли знате у шта порнићи претварају вашу децу?

Телеграф 26.11.2016
Деци је данас све доступно, па и садржаји чије поруке они не разумеју, а због којих би могли да имају проблеме у партнерским односима и у животу. Забрана тинејџерима да имају приступ порно-садржајима може да спречи… »

Без бруса у продавници: Да ли знате чији су ови огромни ананаси? (ФОТО)

Телеграф 26.11.2016
Певачица је изазвала пометњу у супермаркету а сви мушкарци су бленули у њен деколте. Позната певачица је изазвала праву пометњу у супермаркету када је прошетала без бруса, па још позирала са великим ананасима у рукама… »

Драма у сенти и даље траје: Још се трага за девојчицом која је упала у Тису

Телеграф 26.11.2016
Мештани кажу да је Тиса на месту где је девојчица упала дубока и до 10 метара, хладна и непредвидива. Кобне вечери петнаестогодишња девојчица Б.В. из Сенте се у петак око 22 сата и 30 минута са друштвом шетала дуж моста… »