Извор: Студио Б архива вести 28.11.2016

Црна Гора добила нову владу

Студио Б 28.11.2016
Црна Гора добила нову владу, премијер Душко Марковић. Скупштина Црне Горе изабрала је данас гласовима владајућих партија нову владу на чијем је челу доскорашњи потпредседник владе и дугогодишњи шеф тајне полиције Душко… »

Плави оркестар и Бајага са Београђанима за Нову годину

Студио Б 28.11.2016
Београђани и гости српске престонице Нову годину, 31. јануара, дочекаће на отвореном уз Плави оркестар и Бајагу на Тргу Николе Пашића, а ноћ пре на истом месту наступиће Бијело дугме и Аца Лукас, најавио је градски… »

Одредјен притвор Азри Башић

Студио Б 28.11.2016
Суд Босне и Херцеговине одредио је притвор Азри Башић, осумњиченој да је починила ратни злочин током рата у БиХ. Суд БиХ је прихватио предлог Тужилаштва БиХ и донео решење којим се осумњиченој Азри Башић одредјује… »

Харадинајев клан шверцује оружје кроз Србију

Студио Б 28.11.2016
Некадашњи командант ОВК и бивши косовски премијер Рамуш Харадинак води један од најјачих криминалих кланова на Косову, а за шверц оружја годинама користи пут кроз Србију и наше грађане које дебело плаћа, пише Блиц… »

Церар: Словенија би могла да буде мост између САД и Русије

Студио Б 28.11.2016
Премијер Словеније Миро Церар изјавио је да би та земља, у којој је рођена и одрасла будућа прва дама САД Меланија Трамп, могла да постане мост између две суперсиле – САД и Русије – када Меланијин супруг, Доналд Трамп… »

Мали и Чепурин о културној и туристичкој сарадњи Београда и Москве

Студио Б 28.11.2016
Градоначелник Београда Синиша Мали састао се данас у Старом двору са амбасадором Русије у Србији Александром Чепурином, са којим је разговарао о учешћу Београда на предстојећем Божићном фестивалу у Москви, као и о… »

Седница Скупштине града у среду, 30. новембра

Студио Б 28.11.2016
Председник Скупштине Београда Никола Никодијевић заказао је за среду, 30. новембар, седницу градског парламента, која ће се одржати у 10 часова у згради на Тргу Николе Пашића. Пред одборницима ће се наћи Предлог одлуке о… »

Ухапшено четворо због отмице у Кумодрашкој

Студио Б 28.11.2016
Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ефикасном акцијом ухапсили су четири особе за које се сумња да су данас, у Кумодрашкој улици, уз употребу физичке снаге 32-годишњег мушкарца на силу убацили у… »

Ускоро почиње уређење 35 фасада у центру града

Студио Б 28.11.2016
Ускоро почињу радови на 35 фасада у центру града, рекао је градоначелник Београда Синиша Мали приликом обиласка радова на фасадама у Карађорђевој улици. Јавна набавка за 35 фасада је завршена и радови на њима ће ускоро… »

На Врачару табла у част професора Михаила Ђурића

Студио Б 28.11.2016
На згради у Улици Ивана Ђаје 1 на Врачару данас је откривена табла у част Михаила Ђурића, истакнутог српског филозофа и социолога, као и професора Правног факултета Универзитета у Београду. „Као прави филозоф и социолог… »