Извор: Свет/Забава архива вести 20.12.2016

Једна бочица, више улога! Зашто обожавам беаути мултитаскинг и како га спроводим?

Свет 20.12.2016
До недавно било вам је незамисливо да пропустите неки од основних и устаљених корака у нези. Стриктно сте се држали свог беаути распоред часова, а онда вам је жонглирање између пословних и породичних обавеза почело да… »

Хелло! Роиал Парти – Биљана Типсаревић: Ова година је била бурна, динамична и узбудљива!

Свет 20.12.2016
Хелло! Роиал Парти одржан је 7. децембра на Белом двору уз присуство многобројних званица из света уметности, бизниса, спорта и медија. Након фотографисања на црвеном тепиху, званице је дочекало уредништво магазина заједно са… »

Фасхион Цхристмас Треес: Ручни рад као инспирација за уникатну јелку Љиљане Вујановић

Свет 20.12.2016
Мерцатор Центар Београд и Нови Сад у сарадњи са Сербиа Фасхион Вееком и магазином Хелло! и ове године организују пројекат Фасхион Цхристмас Треес. Јелке познатих дизајнера посетиоци могу да виде од 1.12. у Београду, а од 2.12. у… »

Како ми је медитација потпуно променила живот…

Свет 20.12.2016
Себе сам раније описивала као нервозну шкорпијицу која уме да воли свим срцем и која би за пријатеље ставила руку у ватру. Говорила сам људима како могу да ме мажу на хлеб, али “када ја побесним” – део је реченице који… »

Неће нам то отворено рећи, али мушкарци не подносе ових 5 беаути трендова

Свет 20.12.2016
Мушкарци нису претерано склони примећивању беаути трендова, али неке од њих и те како примећују јер им неизмерно иду на живце. Ако питате мушкарца шта мисли о вашим прекрасним, дугачким ноктима који иду у шпиц, велике… »

Да ли прајмер заиста има сврху и како ми је променио беаути рутину?

Свет 20.12.2016
Да, признајем – ја јесам од оних жена које се шминкају сваки дан, понекад “тешко”, неки би рекли и претерано, понекад тек овлаш, у зависности колико времена имам тог јутра и да ли су ме моје две четвороножне… »

Званично саопштење: “Парови” почињу у недељу 25. децембра!

Свет 20.12.2016
Најгледанији ријалити формат на Балкану – “Парови” који је у тренутку успео да помери границе и разбије стереотипе, почиње у недељу, 25. децембра, на Хепи телевизији. “Пета сезона “Парова” је добро припремљена и… »

А сада нешто сасвим другачије: Послушајте нову песму Скај Виклера! (видео)

Свет 20.12.2016
Након дуже паузе, Ђорђе Миљеновић, познатији као Ски Виклух представља публици нешто сасвим другачије – нови роцк’н’ролл сингл “Прелепа катастрофа”. Овом песмом најављује потпуно нови правац у својој каријери… »

Зашто без овог производа не могу ни зими (3 савета + 3 препоруке)

Свет 20.12.2016
Желите да ваша кожа има леп сјај без обзира на годишње доба? Читајте даље… Пише: Јасмина Убипарип Замислите светлуцаве честице расуте по кожи, које тако дивно блистају на сунчевим зрацима… Погађате ли на који… »

Једноставни савети за бржи раст косе који заиста дају резултате

Свет 20.12.2016
Ако се и вама чини да вам је коса увек исте дужине колико год је пуштале и од фризера захтевале увек истих пет сантиметара мање, требало би да размотрите неке од ових савета. Да се разумемо, не можете убрзати раст косе за… »