Извор: Ноизз архива вести 23.01.2017

Преминуо Рене из серије „Ало, Ало”

Ноизз 23.01.2017
Гордон Кеј, глумац најпознатији по улози Ренеа у серији "Ало, Ало" преминуо је у 75. години. Радио је на телевизији, радију, филму и позоришту, а светску славу је стекао улогом конобара Ренеа Артоа у Би-Би-Си-јевој награђиваној… »

Упозорење Републичког хидрометеоролошког завода: Минус се не предаје

Ноизз 23.01.2017
Ледени дани наставиће се до петка - у јутарњим сатима ће бити слабог и умереног мраза, од минус 9 до минус 4 степена, а највиша дневна температура у већини места биће испод нуле, упозорио је јуче Републички… »

Хачико из Суботице: Промрзла керуша данима чека власника на истом месту

Ноизз 23.01.2017
Тужног погледа и видно промрзао, мали браон пас седи крај белог двоточкаша са дечјим седиштем и већ данима чека газду. Не, ово није сценарио филма "Хачико". Ово је срцепарајући призор који Суботичани данима гледају. У… »

Пеца из "Убица мог оца" о љубави, жудњи и рејву

Ноизз 23.01.2017
Глумца Ђорђа Живадиновића Гргура публика најлакше препознаје по улози Пеце у серији "Убице мог оца". Док чекамо другу сезону популарне серије, овог младог уметника можемо гледати у бројним представама Рефлектор театра… »

Лик из Хрватске провалио фору како да блеји за Џ у лускузним вилама широм света

Ноизз 23.01.2017
Момак из Истре већ неколико година путује широм света, борави у апартманима, кућама па и у луксузним вилама на атрактивним туристичким дестинацијама и све то за џ. Овај светски путник је за хриватски “Индекс” описао како… »

Поставили смо транс женама у Србији најодвратнија питања

Ноизз 23.01.2017
Транс* особе су најдискриминисанија група у оквиру ЛГБТИQ заједнице у Србији. Њих не дискриминише само друштво, већ и држава и закони. Одлучили смо да са Штефицом и Радојком причамо о томе с којим питањима се најчешће… »

"Порука за све моје Интернет мучитеље"

Ноизз 23.01.2017
Блогерка из Лондона Кали Торп поделила је романтичну фотку с меденог месеца, а њени пратиоци засули су је увредама. Кали је једна позитивна буца, која се недавно удала за човека свог живота. Мада је, каже, навикла да се… »

Црна свадба, влашки обичај који ни Тим Бартон не би могао да измисли

Ноизз 23.01.2017
"Црна свадба" је вероватно један од најморбиднијих обичаја за који ћете чути, а наводно се све донедавно практиковао у неким местима по источној Србији. Везује се за влашку традицију и њихов култ мртвих. "Црна свадба" прави… »

Како друштвене мреже легализују проституцију: Упознајте Богате куртизане Инстаграма

Ноизз 23.01.2017
Њихови Инстаграм налози су преплављени сликама са егзотичних локација, брендираном гардеробом и гомилом кеша. На тренутак бисте помислили да се ради о Богатим клинцима с Инстаграма, а заправо се баве проституцијом и клијенти… »

Стигле номинације за Златну малину: Најгори филмови 2016. године

Ноизз 23.01.2017
Дан пре саопштења номинација за Оскаре, саопштене су номинације за Златну малину које се традиционално додељују најгорим филмовима у последњих годину дана. А овог пута су изгледа били још гори него иначе. Организатори су… »