Извор: Свет архива вести 25.01.2017

Николија и Реља направили незапамћен скандал у авиону?

Свет 25.01.2017
Певачица Николија Јовановић и њен изабраник репер Реља Попович изазвали су скандал у авиони када су се враћали из Цириха за Београд. Они су, наиме, купили карте за јефтинију, економску класу, али су по улазак отишли и… »

Бора Чорба месец дана није окусио алкохол, али ако само мало гуцне…

Свет 25.01.2017
Бора Ђорђевић, фронтмен групе Рибља чорба, вратио се лечењу од алкохолизма пошто претходна вишегодишња терапија није дала жељени ефекат, па се недавно у Пинковим звездама појавио пијан и себи сам извадио зуб током… »

Четврто дете на путу? Мирка Васиљевић радила тест у емисији! (фото)

Свет 25.01.2017
Ових дана актуелна је вест да Мирка Ваиљевић и Вујадин Савић раде на четвртом детету. Глумица је у Ами Џи шоу решила да прекине нагађања. “Коме је то аклтуелно више?! Овога секунда нисам трудна, али већ следеће… »

Катарина Шишмановић за нови “Хелло!” открива: Била сам на ивици анорексије, осећала сам се веома лоше

Свет 25.01.2017
Катарина Шишмановић, бивша водитељка емисије “Све за љубав”, за “Хелло!” је проговорила је о здравственим проблемима Катарина је открила да је пре неколико година занемарила здравље због чега је драстично… »

Дона Арес се поново бори за живот: Певачица трећи пут оболела од карцинома

Свет 25.01.2017
Босанска певачица Дона Арес обавестила је фанове да опака болест се јавила и трећи пут. “За све треба припрема, па тако и за хемотерапију. Ово је порт. Данас је стари извађен, нови постављен под кожу! Осећам се као да имам… »

Кулићева побеснела: Весна истеривала ђавола из Миљане! (видео)

Свет 25.01.2017
Весни Ривас одлучила је да покаже мало својих моћи у Паровима, па је прво кроз шалу почела да истерује ђаволе из Миљане Кулић. Међутим, Миљана је читав ритуал схватила веома озбиљно, па је почела да се дере. “Бежи… »

Сија бурма: Пријовићка и Филип се тајно венчали? (фото/анкета)

Свет 25.01.2017
Александра Пријовић похвалила се на Инстагрму да је завршила своју нову песму “Литар вина, литар крви”, коју је урадила са колегом Ацом Пејовићем. Ипак, веома брзо ова информација пала је у други план и то све због тога… »

Нови дан и нове језиве прозивке Кристијана на рачун Чабаркапе, Александре Суботић и Јелене Крунић! (видео)

Свет 25.01.2017
Кристијан Голубовић и данас је телефонским путем наставио да прозива Александра Чабаркапу, као и Јелену Крунић и Александру Суботић. Он се из затвора укључио у вилу Парова и наставио са тешким увредама и оптужбама. Прво је… »

Она је та учесница Парова која је слаба на Марјановића, и поручује му: Зоране, жељно те ишчекујем! (фото)

Свет 25.01.2017
Учесница ријалитија “Парови“ Ана Марија Џамбазов (27) признала да је она та укућанка Парова која је слаба на Зорана Марјановића! Дан након што је Курир открио да се једна укућанка луксузне виле распитује за мужа… »

Зауставља дах: Ћерка Милета Китића заводи облинама у бикинију (фото)

Свет 25.01.2017
Елена Китић, ћерка Милета Китића отишла је са мајком Мартом Савић на одмор у Доминиканску Републику. Млада певачица на друштвене мреже редовно поставља фотографије са одмора, а нико није остао равнодушан нато како… »