Београд архива вести 23.02.2017

Више од 3.000 студената Филолошког факултета захтева додатне рокове

Блиц 23.02.2017
Студенти Филолошког факултета захтевају увођење четири додатна испитна рока, како би студије привели крају у разумном временском периоду. - Селективно спровођње Болоњске декларације на нашем факултету додатно отежава… »

Бесплатно разгледање престонице

Вечерње новости 23.02.2017
У сусрет новој сајамској манифестацији Удружење туристичких водича Србије организовало је бесплатно разгледање града. ПОВОДОМ Сајма туризма у Београду, Удружење туристичких водича Србије организовало је бесплатно… »

Судар аутобуса 96 и аутомобила на Зрењанинском путу

Блиц 23.02.2017
Судар аутобуса 96 и путничког аутомобила догодио се у 13.15 на Зрењанинском путу, а повређених и застоја на овој деоници нема. - У 13.15 аутобус 96 сударио се са путничким возилом на Зрењаниском путу, код Улице Михаила… »

Да ли је ово применљиво у Београду: Пријавите бахато паркирање и добијете паре

Блиц 23.02.2017
Замислите ситуацију у којој, када угледате непрописно паркирани аутомобил, извадите свој мобилни телефон, фотографишете га и за то добијете награду од чак 1.500 динара. Управо тако је један лондонски сервис одлучио да награди… »

Удес аутобуса с аутомобилима у Борчи, има повређених!

БК ТВ 23.02.2017
Данас се, нешто после 14 часова, десио судар у граском насељу Борча. Аутобус који саобраћа на линији 96, Трг Републике - Борча, на Зрењанинском путу се сударио са два аутомобила. Нису познате околности под којим се десио… »

Пријављивање за акцију „Уредимо заједно”

Данас 23.02.2017
У жељи да се суграђани активније укључе у уређење своје животне околине, Град Београд и ЈКП „Зеленило – Београд” и ове године покрећу акцију „Уредимо заједно”. Скупштине станара могу пријавити предлоге за… »

Брука и срамота: Фрижидерима блокирао и тротоар и аутобуску станицу!

Блиц 23.02.2017
Власници појединих киосака у Београду не маре ни за прописе, а ни за пешаке. @пријави_проблем фрижидери ометају пешаке. Наредити ОДМАХ да се фрижидери уклоне у страну. Станица на аутопуту код Сава центра… »

Срамотно понашање у Београду: Дечацима мигрантима мушкарци нуде новац за секс

БК ТВ 23.02.2017
Педагошкиња Центра за заштиту и помоћ тражиоцима азила, Јована Винчић, каже да мушкарци у Београду нуде новац малолетним дечацима мигрантима за сексуалне услуге. Она је агенцији Бета рекла да угрожени дечаци и младићи… »

На пијацу "Бањица" по поклон цегер

Телеграф 23.02.2017
Уколико купујете на овој градској пијаци дођите, јер вас очекују лепе и практичне торбе за куповину са натписом "Ја волим моју пијацу Бањица" ЈКП “Градске пијаце”са задовољством обавештавају своје купце који воле… »

Најбољи пројекат - агенција за организовање венчања

Блиц 23.02.2017
На финалном такмичењу младих незапослених лица у оквиру пројекта „Едукуј се, запосли се!“ у Панчеву избарана су три најбоља бизнис плана. Прво место освојила је Емилија Недељковић, која је осмислила план за отварање… »