Извор: Југмедиа архива вести 23.03.2017

Руси доносе нова радна места у Врање

Југмедиа 23.03.2017
Руска компанија за производњу намештаја„Много мебел“, отвориће током априла свој производни погон у Врању, у једној од хали компаније „Јумко“ , најавио је помоћник градоначелника Александар Стојковић, а конкурс за… »

Лесковац први у Србији урадио план одбране у ратном и ванредном стању

Југмедиа 23.03.2017
Град Лесковац је први град у Србији који је свој план одбране усагласио са планом одбране Републике Србије у ратном и ванредном стању, саопштено је данас на конференцији за медије у градској кући. Градоначелник Горан… »

Радник покрао магацин „Тигра“

Југмедиа 23.03.2017
Припадници МУП-а у Пироту, по налогу вишег јавног тужиоца, ухапсили су Б.З. (62) из Пирота, због постојања основа сумње да је починио кривично дело проневера, саопштила је Полицијска управа Пирот. У саопштењу се наводи да… »

Пропао 4. покушај продаје “Аха Муре Први мај”

Југмедиа 23.03.2017
И четврта продаја пиротске фабрике “Аха Мура Први мај“ Пирот у стечају проглашена је неуспешном, саопштио је стечајни управник Мирољуб Димитријевић. У саопштењу наводи да до 20.марта, до када је био рок, нико од… »

Дете и старац повређени као пешаци

Југмедиа 23.03.2017
Дете старо осам година и мушкарац стар 89 година повредјени су као пешаци у две саобраћајне незгоде које су се јуче догодиле у Нишу. Према наводима лекара Хитне помоћи, оба пешака задобили су повреде главе и пребачени су у… »

ШТА НАМ СЕ ДЕШАВА?! Три самоубиства у Лесковцу за неколико дана, сваки дан неко покуша исто

Југмедиа 23.03.2017
Жена старости око 40 година скочила је јутрос око 6 часова са зграде у Радничкој улици преко пута бензинске пумпе, потврђено је Југмедии у лесковачкој полицији. Лесковац је пре пар дана потресло и самоубиство пиштољем… »

Тијана Стојиљковић представила нови СНС информатор

Југмедиа 23.03.2017
Мастер професорка српског језика и књижевности Тијана Стојиљковић представила је данас нови информатор Српске напредне странке, који је у потпуности посвећен кандидатури лидера и актуелног премијера Александра Вучића за… »

Међу будућим судијама и 3 Лебанчанке

Југмедиа 23.03.2017
При Општинском фудбалском савезу (ОФС) у Лебану, почела је са радом Школа нових полазника фудбалских судија, међу којима су и три даме – Марта Петровић, Анастасија Станковић и Тамара Марковић. Ту су и њихове будуће… »

Православље као правоживље

Југмедиа 23.03.2017
Јовановић, који је подсетио на значај радости и прослављања живота у Библији, је говорио на музичко-поетској вечери у организацији Центра за економику и домаћинство у сарадњи са Библијском школом из Лесковца. На приредби… »

АПСУРДНО Позвао полицију да пријави пљачку, а момци у плавом њега крвнички претукли

Југмедиа 23.03.2017
Кад је тридесетседмогодишњи Мирослав Цицовић из Лесковца позвао полицију да пријави пљачку на плацу свога оца, није ни слутио да ће само сат времена касније у полицијској станици замало остати потпуни инвалид. У ПУ Лесковац… »