Извор: Нови магазин/Забава архива вести 28.03.2017

Обрачун са вишком килограма на прави начин

Нови магазин 28.03.2017
Женама се углавном вишак килограма "лепи" око стомака или ногу. Међутим, свако тело је прича за себе, и свако има своје критичне тачке, а у зависности од тога разликује се и процес скидања килограма, али се разликују и… »

Продужите живот за седам година

Нови магазин 28.03.2017
Бити оптимистичан, нарочито у средњој доби, доказано продужује живот за најмање седам и по година, без обзира на године, пол, социоекономски статус и физичко здравље, дакле важи и за пушаче, показала је велика америчка… »

Штрумфета избрисана са постера у израелском побожном граду

Нови магазин 28.03.2017
Кокетна Штрумфета, једини женски лик у дечјој анимираној комедији, избрисана је са постера у ултраортодоксном граду Бнеи Браку крај Тел Авива, због прописа којим се забрањује истицање постера са фотографијама жена јер би… »

Љубазни су опуштенији

Нови магазин 28.03.2017
Још једна ставка у којој су људи склони да се прецењују је љубазност. Истраживање психолога са Голдсмит универзитета у Лондону показало је да чак 98 одсто људи сврстава себе у најљубазнијих 50 процената популације. Али… »

Зашто су нам штенци толико слатки?

Нови магазин 28.03.2017
Скоро сви ћемо се сложити да су сви штенци, без обзира на расу, једноставно неодољиви. Зашто? Шта се дешава у нашем мозгу што нас тера да се распилавимо кад видимо штене? Водећа теорија каже да се код људи који… »

Кад смо почели да користимо летње рачунање времена?

Нови магазин 28.03.2017
Након једва дочеканог пролећа, овог викенда нас очекује померање сатова унапред. Која земља у свету је прва законски увела померање часовника, а кад је код нас заживела ова пракса, сазнајте у наставку текста... Сви смо… »

Вежбе за права леђа

Нови магазин 28.03.2017
Правилно држање тела основни је предуслов да се избегну погрбљеност, неспретан ход, укоченост тела, а у каснијем животном добу озбиљна дегенеративна обољења коштано-зглобног система, највише кичме. То ћете постићи… »