Београд архива вести 20.08.2017

Чукаричка падина остала без воде: Радници радили топловод па пресекли водовод

Курир 20.08.2017
Већ месец дана ЈКП Београдске електране изводи радове на Чукаричкој падини, а како јављају читаоци Курира, данас око 14 часова, услед непажње и нестручности пресечена је главна водоводна цев, чиме је већи део грађана… »

Ораницама недостају калцијум и фосфор

Вечерње новости 20.08.2017
Пољопривредна лабораторија у Младеновцу испитала око 3.500 узорака земљишта са седам градских општина. Стручњаци дају бесплатне препоруке за сетву житарица и садњу воћа. КРВНА слика око 3.500 парцела у престоници показала… »

"Немојте мене, трудна сам од: Синоћ!" Путници без карте смишљају све невероватније изговоре пред контролорима

Блиц 20.08.2017
"Тек сам изашао из затвора, не могу да се снађем", "Баш сам синоћ остала у другом стању", "Имала сам лоша искуства"... Ово су само неки од изговора које свакодневно слушају контролори "Бусплуса", а како изгледа њихов радни… »

Продавци уџбеника чекају фискалне касе, али и муштерије - слаба продаја на Тргу Николе Пашића

Блиц 20.08.2017
Цене половних књига су од 30 до 50 одсто јефтиније код уличних продаваца него оне нове у књижарама, али трговци се жале на слабу продају иако је до почетка школске године остало још само десет дана. Тезге на Тргу Николе… »

Процветала бранкова улица: Жути балкон који одудара од градског сивила ускоро ће красити још један детаљ

Блиц 20.08.2017
Жути балкон на готово век старој сивој згради у Бранковој улици, који месецима привлачи погледе пролазника, одскора је украшен и новим цветним детаљима. Међутим, сликарски посао на овој фасади још није завршен, те власница… »

Хуманитарна изложба на калварицама: Продаја фотографија за помоћ ОШ "Вељко Радмановић" из Земуна

Блиц 20.08.2017
Хуманитарна изложба под називом "128 фотографија" за помоћ ОШ "Вељко Рамадановић" из Земуна почела је данас у 11 сати и трајаће све до 20, а догађај се одржава на земунском степеништу ка насељу Калварија, познатијем као… »

Умало инцидент на БГ возу: Огроман метални поклопац пао тик поред главе путника

Блиц 20.08.2017
Метални поклопац изнад врата БГ виза који је јутрос у 9.57 кренуо из Батајнице ка Овчи отворио се током вожње и умало ударио једног путника у главу, сведочи дечак који се налазио у близини. - Мало је фалило да удари једног… »

Због снимања филма затворен део Венизелосове до 12 сати

Блиц 20.08.2017
Део Венизелосове улице на Дорћолу затворен је овог јутра због снимања, а линија 37 градског превоза саобраћа измењеном трасом. - Из Француске иде Цара Душана, Џорџа Вашингтона, Булеваром деспота Стефана и даље редовном… »

Не чекајте аутобусе код Бранковог: Због радова на мосту укинута станица ка Новом Београду

Блиц 20.08.2017
Станица градског превоза "Бранков мост" за линије: 16, 27Е, 35, 43, 65, 77 и 95 ка Новом Београду је укинута, док у супротном смеру аутобуси нормално примају и пуштају путнике. Такође, линије које полазе са Зеленог венца стају… »

Ало: Преписао докторат, па лажно оптужио Малог за плагијат!

Вечерње новости 20.08.2017
Твитераш лажно оптужио градоначелника Београда Синушу Малог да је плагирао докторат, а сам је преписао свој. У дану када је у Србији коначно отворена „Икеа“, после деценија агоније кроз коју је ова компанија прошла јер… »