Извор: Блиц/Забава архива вести 03.09.2017

"Више не постоји": Лукас се бизарним речима обратио Соњи

Блиц 03.09.2017
Драма између Александра Вуксановића и његове бивше супруге Соње Вуксановић ушла је у други дан, а из сата у сат стигне нека нова информација. Овог пута, фолкер се други пут обратио бившој супрузи на друштвеним мрежама… »

Новак добио ћерку! Јелена и он су дали савршено српско име девојчици

Блиц 03.09.2017
Новак и Јелена Ђоковић вечерас су постали родитељи девојчице. Како ексклузивно сазнаје Блиц, Јелена се породила у вечерњим сатима, а Новак и она су се одлучили да девојчицу назови Тара. Новак и Јелена имају сина Стефана… »

Ексклузивно: Лукас признао да је тукао Соњу, чека га ова казна

Блиц 03.09.2017
Фолкер Александар Вуксановић, познатији као Аца Лукас данас је сам отишао у полицију и дао исказ органима реда у вези са насилничким инцидентом који се десио јуче поподне у којем је она насрнуо на Соњу Вуксановић. Он је… »

Није дуго требало: Ево која светски позната личност је међу првима јавно честитала Јелени и Новаку на рођењу ћерке Таре

Блиц 03.09.2017
Откако се породила Јелена Ђоковић, верујемо да породица нашег тенисера прима честитке из минута у минут. Међутим, неки од њихових познаника и пријатеља то ураде и јавно на својим друштвеним мрежама. Међу првима који су… »

Јелисавета је пре удаје за Теодосића радила много лудих ствари, а сада о томе не жели да говори

Блиц 03.09.2017
Глумица Јелисавета Орашанин, сада већ и званично Теодосић, пре удаје важила је за једну од најзгоднијих младих уметница на овим просторима. Сходно томе често је била и у љубавним недоумицама. - Доста сам лудих ствари радила… »

Стигао нови предмет на факултете: На њему ће се, веровали или не, изучавати музика популарне певачице

Блиц 03.09.2017
Некада се на часовима музичког могло чути само за светски познате композиторе, углавном оне класичне. Међутим, са временом мења се и пракса у школама. Студенти Универзитета у Копенхагену изучаваће предмет "Бијонсе, пол и… »

Шок: Познати певач напрасно отказао неколико концерата због угроженог здравља

Блиц 03.09.2017
Његова турнеја коју је планирао за наредне месеце је отказана. То је узнемирило његове фанове, али и све оне који су желели да макар из публике буду део његових концерата. Легендарни Том Џонс требало је турнеју да започне… »

Проблеми у браку? Ево зашто је Тања Савић сина преселила у Србију

Блиц 03.09.2017
Након што се помирила са родитељима, Тања Савић је одлучила да остане у домовини, а сина Максима је из школе у Гоулд Косту пребацила у основну школу у Београд. Певачица Тања Савић која је претходних година живела на… »

Откривамо: Јована Јоксимовић се у деветом месецу враћа на ТВ из једног сјајног разлога

Блиц 03.09.2017
Јована Јоксимовић, која ће ускоро постати мама близанаца, од понедељка ће поново са Срђаном Предојевићем бити на малим екранима. Јована, заштитно лице “Пинк телевизије“, увелико је у деветом месецу трудноће, али је то… »

Ту је родила Тару: Погледајте како изгледа болница у Монаку у којој се породила Јелена Ђоковић

Блиц 03.09.2017
Супруга нашег тенисера Јелена Ђоковић синоћ је на свет донела ћерку Тару. Као и прошлог пута, родитељи су одабрали болницу у Монаку. И то не било какву, већ специјалан комплекс "Грејс Кели". Комплекс је део болнице која је… »