Извор: Прва архива вести 11.09.2017

Ухапшен Саша Мирковић

Прва 11.09.2017
Бивши председник Скупштине општине Зајечар Саша Мирковић приведен је због сумње да је злоупотребио службени положај док је обављао ту функцију. Како РТС сазнаје, Мирковић је ухапшен због наводних малверзација које је… »

Анђелка се опростила од другарице на много тужан начин...

Прва 11.09.2017
Ирени Мичијевић Родић која је након тешке болести преминула у 45. години, пријатељи шаљу последње поруке. Њена пријатељица Анђелка Прпић у њену част објавила је на Инстаграму снимак чија је свака секунда препуна оне… »

Пре 16 година нападнуте су "куле близнакиње" и од тада више ништа није исто

Прва 11.09.2017
Пре 16 година, 11. септембра 2001. терористи из редова Ал Каиде извели су терористичке нападе у САД. Америка сваке године обележава овај датум. Први пут ће Доналд Трамп, као председник САД, присуствовати обележавању… »

Поводом 60 година сарадње Србије и Краљевине Марока организује се Недеља мароканске домаће радиности у Београду

Прва 11.09.2017
Амбасада Краљевине Марока и Њ.Е. Амбасадор Марока у Србији Мохаммед Амине Белхај у петак 15.септембра 2017. године обележавају 60 година добре сарадње Србије са Краљевином Мароко. Овим поводом Краљевина Мароко је… »

Жене је обожавају, а мушкарци не подносе! Међутим, ова поза узбуђује само ако...

Прва 11.09.2017
Можда се парови око ове позе могу наћи "на пола пута". Експериментисање у кревету је обично врло забавно, осим када један од партнера престане да ужива. Постоји секс поза око које ће се мушкарци и жене увек разилазити… »

Твоје право лице: Откриј да ли си бунтовница, хедониста, нежна или права амазонка

Прва 11.09.2017
Како припаднице лепшег пола могу да се окарактеришу према хороскопском знаку – да ли су нежне и суптилне, или су можда амазонке и снажне жене. ОВАН Жене у овом знаку су снажне и неустрашиве, баш попут древних ратница… »

Верници обележавају Усековање главе Светог Јована: Шта никако не смете узети у руке?!

Прва 11.09.2017
Српска православна црква и њени верници данас обележавају Усековање главе Светог Јована Крститеља, а у Љубићу се традиционално сваке године 11. септембра, на овај празник одржава вашар. Његова главна улога била је на дан… »

Да ли знате да постоји сајт са лозинкама за ВИ- ФИ свих аеродрома на свету?!

Прва 11.09.2017
На интернету постоје сајтови за малтене све што вам је потребно – од тога да научите нови језик, истражите неки кутак на земљи, слушате било коју радио станицу, измерите шта год вам падне на памет… Сајт Буззфеед сакупио… »

10 мушких стереотипа о женама због којих нам се диже коса на глави

Прва 11.09.2017
Припаднице нежнијег пола одговорале су на једноставно питање: Која је најгора мушка изјава о женама коју су чуле? Дакле, мушкарци, ове изјаве жене никако не желе да чују, нарочито од својих партнера! – Жене не знају… »

Кад порастем, гледаћу серије

Прва 11.09.2017
Сећате ли се шта сте одговарали одраслима када би вам упутили креативно питање: Шта ћеш бити кад порастеш? Нове школска година је тек почела, а наставници у Великој Британији открили су шта су њихови ученици пожелели… »