Извор: Телеграф/Балкан архива вести 02.10.2017

Плачем, била сам сигурна да ће успети... Карлеуша у сузама због смрти Доне Арес!

Телеграф 02.10.2017
Донина највећа морална подршка током паклене борбе била је Јелена, што Дона никада није крила. Азра Колаковић, познатија као Дона Арес, преминула је данас у 41. години. Колеге се у неверици опраштају са јединственом Доном… »

Окончана потрага за овом женом у Лас Вегасу: Ухапшена је јер се сумња да је била са нападачем који је убио 50 и ранио 406…

Телеграф 02.10.2017
Полиција је саопштила да трага за два моторна возила за које се претпоставља да су коришћена у нападу. Полиција Лас Вегаса је објавила фотографију жене за коју сумњају да је учествовала у пуцњави, која се нешто раније… »

Завршене консултације код председника Вучића: На Андрићевом венцу састали се Брнабић, министри и представници безбедносних…

Телеграф 02.10.2017
У зграду на Андрићевом венцу су стигли председница владе Ана Брнабић, велики део чланова владе и директор Канцеларије за Косово и Метохију. Консултације код председника Србије Александра Вучића, после саопштења Европске… »

Каталонски сценарио на Балкану: Да ли Истра има право да се одвоји од Хрватске?

Телеграф 02.10.2017
Истрани су незадовољни централизованом државом у којој много више новца уплаћују у буџет него што из њега добијају. Исход референдума у Каталонији, иако је формално нелегалан, свима је јасно да ће, какав год био, потпуно… »

Пешака ударио камион: Саобраћајка изазвала колапс код Бањалуке

Телеграф 02.10.2017
Несрећа се догодила на магистралном путу Бањалука - Теслић. На магистралном путу Бањалука - Теслић, пешака је ударио камион. Лажна дојава о бомби у Основном суду у Бањалуци: Евакуација због могуће експлозивне направе У… »

Статистика која боли: Млади у Србији сматрају да шамар није насиље, а девојке су им "саме криве" ако их неко нападне - због…

Телеграф 02.10.2017
Један од најјачих митова је став да је девојка која носи уску мајицу и мини сукњу, сама крива ако је мушкарац нападне. Сваки четврти младић у Србији верује да један шамар није насиље, а свака трећа млада особа без обзира… »

Најфаталнија масовна пуцњава у америчкој историји: Погинуло 59 људи, 515 рањено у Лас Вегасу! ИСИС преузео одговорност…

Телеграф 02.10.2017
Најмање 50 особа је убијено, а 406 повређено у пуцњави на посетиоце фестивала кантри музике "Рут 91 харвест", у Лас Вегасу, а полиција је објавила да се верује да се нападач убио. Исламска држава преузела је данас одговорност… »

Најлепша Босанка креће у поход на свет: Ова лепотица је постала Мисс БиХ, а фотке на Инстаграму су најавиле њену победу…

Телеграф 02.10.2017
Она ће своју земљу да представља на избору "Мисс света 2017" који ће се одржати 18. новембра у Кини. Аида Карамехмедовић је синоћ изабрана за најлепшу девојку у Босни и Херцеговини и понела је ласкаву титулу Мисс БиХ… »

Оптужене за убиство Кимовог брата негирају кривицу: У судници су климале главом, кажу да су мислиле да се ради о скривеној…

Телеграф 02.10.2017
Уколико буду осуђене, могле би да добију смртну казну, а како се наводи, њих две су за време читања оптужнице климале главом. Две жене оптужене за убиство Ким Џонг-нама, полубрата севернокорејског лидера Ким Џонг уна… »

Хитне Консултације: Вучић са Брнабић и представницима безбедносних служби

Телеграф 02.10.2017
Председник Србије позвао је председницу владе , све чланове владе, као и представнике обавештајних и безбедносних агенција на консултације после саопштења Европске комисије. Председник Србије Александар Вучић позвао је… »