Војводина архива вести 08.11.2017

НОВОСАЂАНИ: Кроз фотографију сам боље упознао Нови Сад

Мој Нови Сад 08.11.2017
По образовању инжењер у души уметник, наш суграђанин скренуо је на себе пажњу пре годину дана освајањем златне и бронзане медаље Фото савеза Србије, за две фотографије, на годишњој изложби Фото клуба Нови Сад 2016… »

Пет паралелних изложби у Градском музеју

Суботица.цом 08.11.2017
У суботичком Градском музеју заинтересовани грађани могу да погледају изложбе: "Боје Реформације" Мађарског националног музеја из Будимпеште, нову поставку Галерије мађарске ликовне уметности у Војводини (1830 – 1930.)… »

Због чега је Вебиз едукација важна за Суботицу?

Суботица.цом 08.11.2017
У хотелу Галлериа се од 17. до 19. новембра по четврти пут одржава Вебиз едукација, намењена онима који се баве дигиталним маркетингом, али и онима који свој бизнис желе да прововишу путем интернета. О значају Вебиза за… »

Они долазе: Миљана Десница, ученица ОШ "Свети Сава" и првотимац ЖОК "Суботица"

Суботица.цом 08.11.2017
У циљу промовисања талентованих и изразито успешних ученика основних и средњих школа у Суботици, њихових резултата и постигнућа током основног и средњег образовања настављамо серијал текстова посвећених овим младим… »

Фудбал: Спартак савладао младу репрезентацију Републике Српске

Суботица.цом 08.11.2017
Првенствену паузу фудбалери Спартак Ждрепчеве крви искористили су за одигравање пријатељске утакмице. Суботички суперлигаш у комбинованом саставу снаге је одмерио са младом репрезентацијом Републике Српске. Када се чинило… »

Позиви на јавни увид планова регулације делова Новог Сада

Дневник 08.11.2017
Градска Управа за урбанизам и грашевинске послове расписала је ране јавне увиде у планове регулације појединих делова Града Новог Сада. На основу члана 45а. Закона о планирању и изградњи (“Службени гласник РС” бр. 72/09… »

Новосадски сервис: Песничко вече

Дневник 08.11.2017
Промоција збирки песама Илинке Марковић „Између јуче и данас” и „Право на живот” биће одржана у четвртак од 19 сати у Читаоници Градске библиотеке (Дунавска 1). О делима ће говорити Верица Секирарски из Књижевне… »

"Аника и њена времена" најбоља на позоришном фестивалу у Аранђеловцу

РТВ 08.11.2017
НОВИ САД - Представа Аника и њена времена ауторке и редитељке Ане Ђорђевић (копродукција Српског народног позоришта и Бео арт-а) најбоља је представа по мишљењу публике на 13. позоришном фестивалу, који је под називом… »

Проверите зашто је добро свако јутро пити воду са медом

Мој Нови Сад 08.11.2017
Овај једноставни напитак који у себи садржи једну од најздравијих намирница на свету прави је савезник у очувању доброг здравственог стања, а помаже и код мршављења. Опште је познато да је мед једна од најздравијих… »

Пет основних типова преваре

Мој Нови Сад 08.11.2017
Стручњаци наводе да постоји пет основних типова преваре партнера. Лагано "лутање" Ова превара није физичка, па ни емоционална, већ се дешава онда када помислимо на другу особу, почнемо да маштамо о њој или замишљамо… »