Београд архива вести 14.12.2017

Донација Прихватилишту за одрасла и стара лица

Данас 14.12.2017
Прихватилишту за одрасла и стара лица уручена је донација у виду беле технике. Донацији су уручили секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић и вршилац дужности секретара за послове одбране, ванредних ситуација… »

Градоначелник Београда са првим човеком Хаване о братимљењу два града

Блиц 14.12.2017
Градоначелник Београда Синиша Мали разговарао је данас на Куби са председником Провинцијске скупштине народне власти Хаване Реиналдом Гарсијом Сапатом о успостављању ближе сарадње два главна града. - Разговарали смо о… »

Сат времена од центра до Новог Београда: Гужве паралисале цео град, хаос на аутопуту и Аутокоманди

Блиц 14.12.2017
Поподневни шпиц у пуном је јеку а гужве су у целом граду. Како нам саопштавају из Жутог таксија, од центра града до Новог Београда путује се преко сат времена аутопутем. - У граду влада тотални колапс. Гужве су свуда а… »

Због дуга из вртића исписали 74 малишана

Вечерње новости 14.12.2017
Предшколске установе морале деци да ускрате боравак у вртићима јер родитељи нису плаћали рачуне. Укупан минус због неизмирених потраживања смањен за око 44 одсто. УКУПАН дуг родитеља на име неплаћених рачуна за вртић… »

Мини окретница за минибус: Продужена линија 513 у Великој Моштаници

Блиц 14.12.2017
Након продужења линије 94 за Ресник и увођења линије 502 у Раковици, продужена је и линија 513 у Великој Моштаници. Реч је о локалној минибус линији која повезује ово насеље са Горицом у Сремчици, а она је од центра… »

Све спремно за путујућу акцију "Позориште на шинама", најмлађи јој се највише радују (фото)

БК ТВ 14.12.2017
“Позориште на шинама-Штаркова новогодишња чаролија” је путујућа атракција која је први пут реализује и код нас. Осмишљена је да улепша најмлађим становницима и њиховим родитељима предстојеће празнике. Најмлађи… »

Хуманост на делу: Подељени пакети замрзнуте хране за 50 најугроженијих породица

БК ТВ 14.12.2017
Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић уручио је данас 50 пакета замрзнуте хране најугроженијим породицама са евиденције Центра за социјални рад Палилула. Другу годину заредом Општина Палилула уз подршку… »

Желите јелку са бусеном? Ево како да је негујете да се после празника не би осушила

Блиц 14.12.2017
Куповином јелке са бусеном спречићете сечење младих четинара, а њеном садњом после празника допринети лепшем и здравијем окружењу. Међутим, да би садња била успешна, морате водити рачуна о томе како јелку чувате и… »

Недеља Топлице у Београду: У оквиру манифестације одржана трибина о Топличком устанку

Курир 14.12.2017
У оквиру манифестације „Недеља Топлице у Београду“ која се одржава у свечаним просторијама Православног богословског факултета у Београду, у уторак 12.12.2017.год. успешно је одржана трибина „Топлички устанак 1917“… »

Без воде у суботу део врачара: Суве чесме у Шуматовачкој

Курир 14.12.2017
БЕОГРАД - Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Врачар, у суботу, 16. децембра од 8 до 16 сати без воде ће остати потрошачи у Шуматовачкој улици од Чубурске до Максима Горког. Како је саопштило ЈКП… »