Извор: Глас Западне Србије архива вести 14.01.2018

РХМЗ: Потенцијално опасно време широм Србије

Глас Западне Србије 14.01.2018
У већем делу Србије, осим на северу, данас се очекују потенцијално опасне временске прилике које захтевају опрез. Како је саопштено из Републичког хидрометеоролошког завода (РХМЗ), данас је на подручју скоро целе Србије… »

Одборници у уторак о буџету за 2018. годину

Глас Западне Србије 14.01.2018
Лучани - Одборници Скупштине општине Лучани, на седници која је заказана за уторак, разматраће предлог одлуке о буџету за 2018. годину, затим решења о разрешењу и именовању вд директора ЈКП „Комуналац“ и члана… »

На Градском тргу у Ваљеву нову годину дочекало око 7.000 људи (ФОТО)

Глас Западне Србије 14.01.2018
Ваљево - Српску нову годину, бројни грађани дочекали су на Градском тргу у Ваљеву, уз наступ Шабана и Илде Шаулић. Процењује се да се окупило око 7.000 људи, не само из града на Колубари, већ и из околних места… »

Чувају успомене на варош које нема

Глас Западне Србије 14.01.2018
Нова Варош - Са зидова у домовима Миле Коруновић Делић (1947) из Београда и њеног брата Предрага Педа Коруновића (1950) у Новој Вароши - гледају преци. У рамовима и албумима староставне слике, а у родослову, исписаном… »

Изгорела кућа, власник пронађен мртав

Глас Западне Србије 14.01.2018
Ужице - Ужичанин М. М. (68) пронађен је јутрос мртав у својој кући у Видовданској улици која је током ноћи делимично изгорела. Несрећног човека пронашла је његова ћерка која је дошла да му донесе лекове јер он живео… »

Чачани са Дејаном Петровићем дочекали још једну Нову годину

Глас Западне Србије 14.01.2018
Чачак - Грађани Србије дочекали су још једну Нову годину, овог пута по Јулијанском календару. Упркос хладном времену, око пет хиљада Чачана дочекао је Православну нову годину на Градском тргу. Славило се уз познатог… »

Српске малине све до далеког Јапана

Глас Западне Србије 14.01.2018
Чекајући је некад и пуних 45 дана. Тачно толико српска малина плови светским морима не би ли стигла до потрошача на западној обали Сједињених Америчких Држава или престонице Јапана. До Аустралије "једри" 37, а Израела 17… »

Остали без куване ракије и вина, али не и забаве

Глас Западне Србије 14.01.2018
Ваљево - У Ваљеву се дочек Православне нове године ипак завршио без инцидента, који су уочи новогодишњих празника најављивани, након одлуке града Ваљева и Градског одбора Српске радикалне странке (СРС), да се дочек… »

Гвозденовић: Имао сам храбрости и талента, овде сам због Ваљеваца, а не због муљатора

Глас Западне Србије 14.01.2018
Ваљево - Градоначелник Ваљева Слободан Гвозденовић прешао је дуг политички пут, од Српског покрета обнове који му је био прва странка, преко групе грађана па све до Српске напредне странке следећи, како каже, своју… »

Нова Србија свечано прославила Српску нову годину

Глас Западне Србије 14.01.2018
Чачак - Весело и радосно, онако како је то чињено и у претходне две деценије, Нова Србија (НС) је и овога пута са својим многобројним чланством, симпатизерима и пријатељима странке обележила Српску Нову годину, наводи се у… »