Извор: Курир архива вести 14.01.2018

(Видео) Туча у црној гори за дочек српске Нове године! Погледајте снимак инцидента

Курир 14.01.2018
Он је прекинуо Мандићев говор уз псовку "Ј... ми се бре, за Нову годину" и кренуо на Мандића, а одмах је реаговало обезбеђење. Иако су га одмах склонили са бине, Мандић је поручио да се ради о сличним инцидентима као и пре… »

Милош Биковић се спријатељио с милијардером: Лумповао сам с Абрамовичем на његовој јахти

Курир 14.01.2018
Милош Биковић постао је једна од највећих глумачких звезди у Русији, па је као део тамошњег џет-сета имао прилику да упозна најутицајније Русе, међу којима је најпознатији, а вероватно и најбогатији, Роман Абрамович… »

Маца Дискреција хоће цимерку да уведе у посао: Дивна, хајде заједно да се проституишемо!

Курир 14.01.2018
Маца Дискреција јавно је признала да се бави проституцијом, а сад у посао жели да уведе и Дивну Милановић! Старлета се одушевила како је њена цимерка из ријалитија објаснила како жена треба да узбуди мушкарце, па је решила… »

Драма у смедереву: Стихија прогутала бараке, ватрогасци се борили с јаким ветром

Курир 14.01.2018
У пожару су данас на периферији Смедерева изгореле монтажне бараке с три стамбене јединице од укупно 150 квадратних метара. У пожару у Чапајевој улици није било повређених. Ватрогасци су у три возила стигли одмах по позиву… »

(Видео) Анабела открила све о лунином телефону: Снимили је како разговарала са ћерком, а и не слути да је због тога чека…

Курир 14.01.2018
Денсерка Анабела Атијас од тренутка када је њена ћерка Луна Ђогани ступила у везу са ожењеним човеком Слободаном Радановићем стала је у одбрану ћерке. Чак јој је продукција накратко дозволила да уђе у Задругу како би је… »

Бањалучанка подмитила погрешног лекара: Одмах тражила повраћај новца, а одговор ће вас изненадити

Курир 14.01.2018
О томе сведочи и ова објава и на Фејсбуку младића Б.Ђ., који је често боравио на лечењу у Универзитетском и клиничком центру Републике Српске у Бањалуци. Познаница је “поткупила” одређеног доктора, дала му је 100 евра… »

Далила и Дејан неће му то никад опростити: Платиће нам за све што нам је урадио!

Курир 14.01.2018
Далила Драгојевић блиста од среће током целе ноћи јер је поред ње њен партнер Дејан. Њих двоје су се изоловали од осталих учесника ријалитија и нису се одвајали једно од другог. Након што разменили нежности и пољупце… »

Дошао из Шведске на одмор у БиХ, па пронађен мртав: Породици рекао да иде са пријатељем и никад се није вратио

Курир 14.01.2018
Он је последњи пут виђен у четвртак око 14 сати на подручју Вогошће, где има стан и где је из Шведске дошао на одмор. Он је породици рекао како иде да се види са пријатељем, те се одвезао у црвеном џипу "мицибуши" и од… »

Желите да постанере милионер: Ако стекнете ове навике, биће те богати!

Курир 14.01.2018
Том Корли, аутор књиге "Рицх Хабитс" (Навике богаташа), проучавао је током пет година животне навике 233 милионера у свету. Корли је установио да је ова група људи највећи део своје снаге улаже у јутро. Милионери у раним… »

Улагање: Српска памет прави ледоломац

Курир 14.01.2018
Држава ће ове године сопственим новцем изградити специјално пловило - ледоломац и за ту сврху је обезбеђено око три милиона евра. У Министарству пољопривреде кажу да се у претходном периоду на редовне годишње јавне набавке… »