Извор: Курир архива вести 14.01.2018

Луна се плаши да ће је слоба оставити: Обратила му се писмом, а ево шта је све открила!

Курир 14.01.2018
Луна Ђогани пожелела је синоћ да обележи тачно четири месеца своје везе са ожењеним Слобом Радановићем, па му је уручила љубавно писмо које га је оставило без даха. Луна је одбила да своја најдубља осећања подели са… »

(Видео) Звезда бруси форму на Кипру: Са тимом први пут тренирали Бен и Хајдин

Курир 14.01.2018
Након краћег поподневног одмора од пута фудбалери Црвене звезде одрадили су први тренинг на зимским припремама на Кипру. Са екипом су по први пут радила нова појачања Бен и Хајдин. Првотимци Звезде ужелели су се фудбала и… »

Наида ће побеснети: Гастоз признао да гаји емоције према Дукићевој!

Курир 14.01.2018
Неизоставни преставници новинарске професије нашли су се и вечерас у емисији "Упознајте Парове", а овога пута питања за Ненада Маринковића Гастоза била су папрена. На питање да ли постоји могућност да се емотивна веза… »

Жене, заборавите на уске фармерке: Ова година нам доноси помало заборављени тренд, ево и који!

Курир 14.01.2018
Готово да не постоји материјал који је преживео толико модних сезона као што је то џинс. Али, постоје одређени трендови који се из године у годину мењају када је овај одевни комад у питању. Уске фармерке више неће бити у… »

Мало ко би то изговорио: Влада Мандић искрено о односу према деци!

Курир 14.01.2018
Мала Матеа је недавно и крштена у Храму Светог Симеона Мироточивог на Новом Београду, а том приликом је Мандић признао оно што је мало који родитељ спреман да каже наглас, а то је да има потпуно другачији однос према деци и… »

Страшне оптужбе! Весна Ривас: Јелена је продала своју бебу!

Курир 14.01.2018
Весна Ривас оптужила је Јелену Тауер да је своју тек рођену ћерку продала трговцима децом, а онда измислила како јој је беба преминула од срчане мане одмах после рођења! Ове тешке речи веома су погодиле козметичарку из… »

Једна од најлепших викторијиних анђела открива: Често сам сама у хотелској соби!

Курир 14.01.2018
Иако важи за једну од најлепших жена на свету, живот Викторијиног анђела, Џоржије Фаулер далеко је од онога како га већина замишља. Сви мисле да је живот модела веома гламурозан, али мало ко је свестан да се ради о… »

(Фото) каква идеја: Паркирао се насред тротоара и оставио поруку да се искупи, али нису сви били одушевљени

Курир 14.01.2018
Оставио је и поруку како би се оправдао: "На миси сам". Фотографије је усликала једна пролазница коју његов потез није импресионирао. "Паркирао је на тротоару и није могло да се пролази, а чак ме је и видео када сам… »

Ставио тачку на спекулације Канга: Ја сам у Звезди и фудбалер сам ове екипе

Курир 14.01.2018
"Ја сам у Звезди и фудбалер сам ове екипе. Имам уговор још шест месеци, а разговараћу са управом клуба око моје будућности. Сада сам овде и играм за овај клуб као и до сада најбоље што могу и умем", рекао је Канга. На… »

Шок: Стивен Сигал оптужен за силовање!

Курир 14.01.2018
Стивен Сигал оптужен је за силовање! Припадница Мормонске цркве Реџина Симонс одлучила је да јавно проговори кроз какав је пакао прошла када је 1993. године радила као статиста у филму „Он Деадли Гроунд“. Како тврди… »