Извор: Недељник архива вести 14.01.2018

Драган Бујошевић: За "Немањиће" уопште не бринем, реч "бре" не постоји у серији

Недељник 14.01.2018
Сви ће имати довољно времена да кажу оно што мисле, казао је генерални директор РТС-а. Генерални директор Радио телевизије Србије Драган Бујошевић рекао је у интервјуу данашњим Вечерњим новостима да су негативне оцене о… »

Научници немају охрабрујући одговор када је реч о климатским променама

Недељник 14.01.2018
Научници упозоравају да промене падавина и испаравања повезане са климатским променама могу да утичу на повећање вероватноће домино ефекта дуготрајних суша и шумских пожара. Више од четвртине копна наше планете могло… »

Иван Тасовац о Вучићу: Боље да те гну уједе, него да не чујеш телефон када те зове

Недељник 14.01.2018
На опаску да није испунио очекивања "такозване друге Србије", Тасовац је узвратио да ни "друга Србија" није испунила његова очекивања. Директор Београдске фихармоније Иван Тасовац не каје се што је прихватио функцију… »

Вучић открио ко ће бити носилац листе за Београд: Директор дечје клинике у Тиршовој кандидат за градоначелника

Недељник 14.01.2018
На листи од првих 20 биће 3 до 4 члана Српске напредне странке. Председник Србије и СНС Александар Вучић рекао је да ће носилац листе која носи његово име на београдским изборима бити Зоран Радојичић. Рекао је да ће… »

Ко је Зоран Радојичић, Вучићев адут за Београд: Уролог који се нашао у Оксфордовој енциклопедији успешних Срба

Недељник 14.01.2018
Председник је Републичке стручне комисије за здравствену заштиту деце при Министарству здравља. Професор доктор Зоран Радојичић, први на изборној листи СНС за градске изборе у Београду "Александар Вучић - зато што волимо… »

Вајнстин се развео: Мора да исплати 3.000 000 долара

Недељник 14.01.2018
Згодна дизајнерка Георгина Чепмен затражила је папире за развод још у октобру пошто су у јавност испливале његове гнусне радње, а пар је сада коначно потписао папире за развод. Продуцент из Холивуда Харви Вајнстин разводи… »

Девојка лидера УКИП суспендована због увреда на рачун Меган Маркл

Недељник 14.01.2018
У порукама до којих је дошао таблоид Мејл (Маил он Сундаи), Марни је рекла да ће Маркл "обојити" краљевску породицу. Девојка председника Независне странке Велике Британије (УКИП) Хенрија Болтона, Џо Марни, суспеднована је из… »

Вози Мишко: Ријечанка се провела као у филму "Ко то тамо пева" возећи се аутобусом кроз Босну

Недељник 14.01.2018
Нећу сад спомињати места на којима је Мишко стајао јер немам појма како се зову, а и томе не би било краја, али да је Мишко потпуно луд, схватила сам негде око Јајца * Нека сирота жена крај мене грчевито се држала за наслон… »

Скениран мозак људи који пате од љубави: То је као зависност

Недељник 14.01.2018
"Романтична љубав је зависност", каже ауторка студије Хелен Е. Фишхер * "То је снажна, дивна зависност када све иде добро, али престрашна зависност када ствари крену лоше" Они који неутешно пате због пропале љубави… »

Матори, одрасло се: Пакао повратка после празника

Недељник 14.01.2018
Све ствари у Србији су естрада - и политика и протодржавни таблоиди. Зашто би и сама држава, верски празници, Нове године, били било шта друго до сама естрада. Оскар Вајлд је рекао да живот копира уметност. Код нас је та… »