Извор: Србија данас архива вести 14.01.2018

Вулин: МУП и Војска Србије одлично сарађују, Србија и њени грађани безбедни (фото)

Србија данас 14.01.2018
Влада Републике Србије цени храброст, пожртвовање и напоре да се очува углед наше земље. Министар одбране Александар Вулин је у пратњи начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића и команданта Копнене… »

Вулин: Тетка постоји, а моји бројни противници ће морати да нађу неки други разлог за нападе на мене

Србија данас 14.01.2018
Управа за спречавање прања новца је потврдила да тетка моје супруге Наташе постоји, изјавио је министар одбране Александар Вулин. Осим тога, он наводи и да је утврђено да је спорни стан исплаћен пре него што је он постао… »

Ни да чују за државу Македонију: Већина Грка изричито против имена које нарушава вишевековну тековину

Србија данас 14.01.2018
Огласио се и министар одбране Грчке. Већина Грка не жели да се термин "Македонија" користи у било каквом решењу спора око имена са северним суседом, показује данас објављена анкета. На питање да ли Грчка треба да прихвати… »

Ко је др Зоран Радојичић, први на листи СНС за Београд: Хирург светског угледа омиљен међу децом

Србија данас 14.01.2018
Листа "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" Зоран Радојичић, први на листи "Александар Вучић - Зато што волимо Београд", специјалиста је дечије хирургије и дечије урологије и један од највећих стручњака за ту… »

РХМЗ упозорава на временске неприлике: На југоистоку земље сутра повећање снежног покривача!

Србија данас 14.01.2018
Спремите се на веома хладно време. Републички Хидрометеоролошки завод данас је издао упозорење да ће у Србији сутра на југоистоку земље бити повећана висина снежног покривача. Сутра ће у Србији бити облачно и хладно… »

Фејсбук губи више од 3 милијарде долара због промена које уводи!

Србија данас 14.01.2018
Одлука је донета! Након што је у четвртак објављено да се Фејсбук враћа на "Невс феед"-у поново почети да фаворизује објаве пријатеља, и драстично смањити количину плаћених огласа, деонице Фејсбука су већ у петак пале… »

Доста му је мржње у медијима: Хрватски новинар послао јасну поруку (фото)

Србија данас 14.01.2018
Апеловао је на више институција у Хрватској. Хрватски новинар Александар Станковић завршио је данашњу емисију “Недељом у два” на ХРТ апелом да се сузбије ширење мржње у медијима. Према његовим речима, није нормално… »

Србији дајте Републику Српску ако нећете рат на Балкану! Цео свет се тресе због ових речи

Србија данас 14.01.2018
Велика држава уништена због ранијих америчких и западних интервенција и кампања. Сви проблеми у региону произлазе из насилног распада мултиетничке Југославије у деведесетима, што је процес који су западне силе подржавале… »

Већ му се обило о главу! Закербергова одлука о новинама на Фејсу донела катастрофалан резултат

Србија данас 14.01.2018
Да ли ће променити одлуку? Након што је у четвртак објављено да се Фејсбук враћа у старо издање, односно да ћемо на #невс феед-у" опет гледати објаве пријатеља, а не плаћене огласе, деонице ове компаније су већ у петак… »

Данас је Свети Василије Велики и Мали Божић: Испоштујте обичаје и пратиће вас срећа!

Србија данас 14.01.2018
Опет се пали бадњак и долази положајник. Првог јануара по старом календару, а 14. по новом, Срби празнују Мали Божић (Васиљевдан) и Српску Нову годину. Данас је и Свети Василије Велики архиепископ Кесаријски. Васиљевдан се… »