Извор: Студио Б архива вести 14.01.2018

Већина Грка против термина Македонија у решењу за име МКД

Студио Б 14.01.2018
Већина Грка не жели да се термин „Македонија“ користи у било каквом решењу спора око имена са северним суседом, показује данас објављена анкета. На питање да ли Грчка треба да прихвати сложеницу која садржи термин… »

Златна ера изградње и развоја Београда

Студио Б 14.01.2018
Главни град Србије улази поново у златну еру изградње и развоја при чему градска власт све време ослушкује потребе грађана и са њима заједно ради на пројектима који су у корист Града и Београђана, рекао Весић. Градски… »

Орбан: Нема помоћи избеглицама док руше своју земљу

Студио Б 14.01.2018
Премијер Мађарске Виктор Орбан рекао је да Европска унија треба да помаже избеглицама али да „неком не можете помоћи док уништава своју сопствену земљу“. Виктор Орбан је рекао, у интервјуу за конзервативни немачки лист… »

СНС: Усвојена изборна листа За Београд, обавеза – победа

Студио Б 14.01.2018
На седници Председништва и ГО Београд Српске напредне странке, данас је усвојена изборна листа за градске изборе у Београду, под називом „Александар Вучић – Зато што волимо Београд!“, саопштила је та странка… »

Пакетићи за децу у Сигурној кући

Студио Б 14.01.2018
Члан Градског одбора Београд Српске напредне странке Наташа Станисављевић посетила је једну од сигурних кућа у Београду и том приликом уручила новогодишње пакетиће деци штићеница, који су обезбеђени из личних… »

Српска нова година весело дочекана

Студио Б 14.01.2018
Београђани су Српску нову годину дочекали уз велики ватромет испред Храма Светог Саве, као и уз концерте на отвореном испред зграде општине Звездара. Весело је било и у другим градовима Србије. Православна нова година у народу… »

Одржан концерт Саборне цркве

Студио Б 14.01.2018
Сваке године на празник Св. Василија Великог, Саборна црква организује новогодишњи концерт у Народном позоришту у Београду. Директан пренос концерта гледаоци Студија Б могли су да прате на нашем програму. У извођачком делу… »

Србија немоћна и против Шведске на ЕП

Студио Б 14.01.2018
Рукометна репрезентација Србије забележила је други пораз на Европском првенству, пошто је у Сплиту поражена од Шведске 30:25 (16:10) у другом колу А групе. Изабраници Јовице Цветковића, као и против Хрватске, показали су… »

СНС: Субвенције за пољопривреду расту из године у годину

Студио Б 14.01.2018
Градски одбор Београд Српске напредне странке истакао је да град Београд из године у годину повећава буџет за субвенције за пољопривреду. СНС је оштро критиковао лидера ДС Драгана Шутановца и претходну градску власт… »

Вулин са Диковићем и Симовићем обишао Мокрање

Студио Б 14.01.2018
Наша граница се одлично чува, спречен је илегални улазак 22 хиљаде миграната, рекао министар Вулин током обиласка припадника војске и полиције на граничном прелазу „Мокрање“ код Неготина. Министар одбране Александар… »