Региони архива вести 14.01.2018

Временска прогноза: Облачно и хладније

Дневник 14.01.2018
НОВИ САД: Хладније и променљиво облачно са малом шансом за понеку пахуљу снега. Ветар умерен источни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -2, а максимална око 2 степена. ВОЈВОДИНА: Још хладније уз… »

„Пецање“ испред ЦЗК

Ваљевска посла 14.01.2018
Ваљевскапосла.инфо покушаће да кроз смешну и шаљиву карикатуру представи нека актуелна дешавања и теме у Ваљеву и ваљевском округу. Морамо да напоменемо да циљ карикатура није вређање, нити омаловажавање ниједне… »

Ватрометом и уз “Кербер” у Нову годину

Ритам града Кг 14.01.2018
После вишегодишње паузе Крагујевчани су имали прилику да Нову годину по Јулијанском календару дочекују уз концерт на Тргу “Код крста”. Пред онима којима хладно и ветровито вече није било препрека за дочек на отвореном… »

Хуманитарне утакмице за Прву крагујевачку гимназију

РТ Крагујевац 14.01.2018
У сали Прве крагујевачке гимназије, крагујевачка компанија „Емисиа консалтинг“ и Клуб америчког фудбала „Дивљи вепрови“, организовали су хуманитарну акцију, а прикупљен новац упутили обнови Прве крагујевачке… »

Одборници у уторак о буџету за 2018. годину

Глас Западне Србије 14.01.2018
Лучани - Одборници Скупштине општине Лучани, на седници која је заказана за уторак, разматраће предлог одлуке о буџету за 2018. годину, затим решења о разрешењу и именовању вд директора ЈКП „Комуналац“ и члана… »

Дочек уз Тропико прошао весело и без проблема

Југмедиа 14.01.2018
Дочек Нове године по Јулијанском календару у нишком Парку „Свети Сава“ прошао је у добром расположењу и без проблема, потврђују за Нишке Вести у Заводу за хитну медицинску помоћ. Дошло је пуно људи из комшијских… »

"Немам ја много: Песама..." Шабан Шаулић добио 1,5 милиона динара за наступ у Ваљеву, али је публика остала разочарана

Блиц 14.01.2018
Нову годину по јулијанском календару на Градском тргу у Ваљеву уз концерт Шабана Шаулића дочекало је око 5.000 Ваљеваца и гостију из околних места, али је "краљ народне музике" прилично разочарао своје фанове јер је певао… »

„Хало бебе“ на услузи родитељима

РТ Крагујевац 14.01.2018
Будуће маме широм Србије па и у Крагујевцу, уз помоћ саветовалишта Деца Србије, „Хало бебе“, добијају својерврсну подршку при ишчекивању материнства. Поред тога, и родитељи болесних малишана могу да добију адекветне… »

Чувају успомене на варош које нема

Глас Западне Србије 14.01.2018
Нова Варош - Са зидова у домовима Миле Коруновић Делић (1947) из Београда и њеног брата Предрага Педа Коруновића (1950) у Новој Вароши - гледају преци. У рамовима и албумима староставне слике, а у родослову, исписаном… »

Јачи од минуса: Илда и Шабан Шаулић направили спектакл пред више од 8.000 људи на дочеку Српске Нове године у Ваљеву…

Телеграф 14.01.2018
Краљ фолка и његова ћерка певали су за више од осам хиљада људи који су их хорски пратили. Илда и Шабан Шаулић упркос изузетно хладном времену одржали су велики концерт на тргу у Ваљеву и на спектакуларан начин увели… »