Извор: Студио Б архива вести 24.05.2018

Булевар Николе Тесле и Ушће без саобраћаја данас и сутра од 15 х

Студио Б 24.05.2018
Поводом припрема за централну прославу Дана Министарства унутрашњих послова, данас и сутра, од 15 до 23 часа за саобраћај биће затворен део Булевара Никола Тесла и део Улице Ушће, најављено је из МУП-а. Возила неће моћи… »

Ланчани судар на аутопуту, погинула једна особа

Студио Б 24.05.2018
У ланчаном судару синоћ на ауто-путу Београд – Нови Сад, погинула је једна особа, а више њих повређено, речено је Тањугу у МУП-у. До несреће је дошло око 21.45 сати, а саобраћај је у делу пута ка Београду био… »

Сутра без воде

Студио Б 24.05.2018
Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Барајево сутра од 08.00 до 12.00 сати без воде ће остати потрошачи у Космајској улици у насељу Бељина, саопстило је ЈКП „Београдски водовод и канализација“.Без воде… »

Хитно упозорење на јак пљусак, грмљавину и град

Студио Б 24.05.2018
РХМЗ издао хитно упозорење на јак пљусак, грмљавину и град на подручју Београда и Панчева. Облачност која на подручју Панчева условљава пљускове, грмљавину и локалну појаву града, премештаће се ка Београду. Упозорење… »

Како се заштитити од удара грома

Студио Б 24.05.2018
У пријепољском насељу Орловац, које је десетак километара удаљено од центра града, од удара грома синоћ се запалила породична кућа. Нико није погинуо. Савет је да чим загрми треба пронаћи склониште које никако не сме бити… »

Чишћење градских фонтана

Студио Б 24.05.2018
У оквиру акције пролећног уређења града, 25. маја, 1. и 8. јуна екипе ЈКП „Београдски водовод и канализација” изводиће радове на чишћењу, прању и дезинфекцији свих градских фонтана, саопштавају из овог градског… »

Линта: Нови закон у Хрватској завршни чин отимања имовине српских

Студио Б 24.05.2018
Председник Савеза Срба у региону Миодраг Линта каже за РТС да Закон о управљању јавном имовином, који је у петак усвојен у Хрватској, представља завршни чин отимања имовине српских предузећа. Истиче да Хрватска крши… »

КиМ: Затворске казне двојици Албанаца због узимања органа

Студио Б 24.05.2018
Косовски суд одредио је данас затворске казне двојици косовских Албанаца, у случају везаном за узимање људских органа. Приштински суд данас је осудио бившег уролога Љутфија Дервишија на седам и по година затвора и новчану… »

Весић: Зграда Јеврејског културног центра биће обновљена

Студио Б 24.05.2018
Градски менаџер Горан Весић обишао је данас новоформирани Јеврејски културни центар у некадашњој згради биоскопа „Рекс” у Јеврејској улици 16. Весић је подсетио да је зграда у којој је садашњи Јеврејски културни… »

На Задушнице посебан режим уласка за моторна возила

Студио Б 24.05.2018
ЈКП „Погребне услуге” апелују на суграђане да на Задушнице у суботу, 26. маја, уместо својих аутомобила, користе градски превоз за одлазак на гробље. На свим гробљима у суботу неће бити дозвољен улазак аутомобила од 7 до… »