Извор: Глас Западне Србије архива вести 06.06.2018

Вибер група Добри Самарјанин покренула је нову акцију

Глас Западне Србије 06.06.2018
Ариље – Пожар који је пре неки дан у селу Вигошта до темеља спалио зидани објекат направио је велику материјалну штету. Бака Војимирка Живановић у чијем власништву су запаљене просторије није у могућности сама да их… »

Данас променљиво облачно, топло и нестабилно

Глас Западне Србије 06.06.2018
У Србији данас променљиво облачно, топло и нестабилно, пре подне у већини места са дужим периодима сунчаног времена, после подне и увече са локалним пљусковима и грмљавином. Понегде су могући обилнији пљускови и појава… »

Рафтери крстарили Лимом од Плава до Пријепоља

Глас Западне Србије 06.06.2018
Пријепоље - Са сплава на Плавском језеру рафтери су у петак 01.06.2018. године кренули у авантуру низ лимске брзаке.У регати је учествовало 15 посада из Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине. Регату је отворио председник… »

За мере активне политике запошљавања осам милиона динара

Глас Западне Србије 06.06.2018
Прибој - За реализацију програма или мера активне политике запошљавања у општини Прибој, за 2018. годину издвојено је 8 милиона динара. Тако је дефинисано Споразумом о уређивању међусобних права и обавеза, који је потписан… »

Косио малину али не због цене

Глас Западне Србије 06.06.2018
Ивањица - Друштвеним мрежама кружи снимак где Рашко Грујовић из Ивањице сече свој малињак, а како се на снимку може видети, човек се на то одлучио због ниске цене црвеног злата. Међутим права истина је, како је за… »

Сабор кумова 2018.

Глас Западне Србије 06.06.2018
Горачићи - „Сабор кумова” одржава се у селу Горачићи код Гуче, на планини Јелици 9. и 10. јуна. Ова јединствена манифестација у свету, која слави обичај кумства, већ девет година на најбољи начин промовише природне… »

Са Унипрометом до успеха

Глас Западне Србије 06.06.2018
Чачак - Кајак клуб Чачак одржао је данас конференцију за штампу поводом учешћа члана клуба Огњена Перовановића на Светском првенству у Швајцарској. Огњен је као члан репрезентације Србије наступио у Граду Муотатхал… »

Драгољуб Мирковић: Још један тренерски бисер са ових простора

Глас Западне Србије 06.06.2018
Горњи Милановац – Западна Србија је одувек била расадник добрих фудбалских тренера а у такве свакако спада и Драгољуб Мирковић. Играчку каријеру је градио у Србији са једним излетом до Црне Горе ( ФК Могрен Будва). У Србији… »

Потписан уговор за финансирање радова у Спортском центру у Гучи

Глас Западне Србије 06.06.2018
Гуча – Само један дан након што је Скупштина општине Лучани дала сагласност Културном центру у Гучи да оснује привредно друштво, које ће највероватније носити назив Дом трубача Гуча, потписан је и уговор о заједничком… »

Директорка пожешке фирме осумњичена за утају 7,6 милиона динара пореза

Глас Западне Србије 06.06.2018
Пожега - Полицијска управа Ужице и Сектор полиције полиције у овом граду поднели су кривичну пријаву против директорке фирме "ИУБЕ" ДОО из Пожеге под сумњом је три године утајивала потез. Директорка предузећа осумњичена је… »