Извор: Вести онлине/Друштво архива вести 14.06.2018

Нестао новинар из Беле Цркве, траже га жандармерија, хеликоптери и рониоци

Вести онлине 14.06.2018
МУП одмах по сазнању да је нестао новинар Стефан Цветковић укључио више различитих организационих јединица у потрагу - жандармерију, рониоце, хеликоптер. Како је саопштено из МУП-а, у Белу Цркву је из Београда упућено… »

Данас облачно, могуће временске непогоде

Вести онлине 14.06.2018
У Србији ће данас бити умерено и потпуно облачно, свежије, местимицно са кишом, пљусковима и грмљавином. Понегде су могуће и краткотрајне временске непогоде са олујним ветром, обилнијим падавинама и појавом суградице и… »

Вучић: На 15 минута ме извештавају, надам се решењу случаја

Вести онлине 14.06.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да сви ресурси полиције и БИА раде на расветљавању случаја несталог новинара Стефана Цветковића у Белој Цркви. - (Небојша) Стефановић и (Братислав) Гашић ме… »

До недеље замена свих табли на ауто-путу

Вести онлине 14.06.2018
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да ће Коридор 10 бити готов до јесени, а да до краја године очекује да проток возила тим Коридором буде 52 милиона. Она је гостујући… »

У Тополи проглашена ванредна ситуација због невремена

Вести онлине 14.06.2018
Штаб за ванредне стуације Општине Топола одлучио је јутрос да на територији те општине прогласи ванредну ситуацију, услед невремена праћеног великом количином града и кише. На ванредној седници Штаба за ванредне ситуације… »

Вучић: Регулисати статус ратних војних инвалида

Вести онлине 14.06.2018
Председник Србије Александар Вучић састао се данас са представницима удружења ратних војних инвалида који су изнели проблеме са којима се суочавају и указали на то да очекују помоћ надлежних органа. На састанку је… »

Вукосављевић: Хиландар приоритет у области културног наслеђа

Вести онлине 14.06.2018
Обнова манастира Хиландар представља један од приоритета Министарства културе и информисања у области заштите културног наслеђа, имајући пре свега у виду значај који Хиландар има за нашу историју, нашу цркву, нашу… »

Јако невреме задесило Пожегу: Где је прошао град није остало ништа

Вести онлине 14.06.2018
Јако невреме данас је задесило Пожегу и околину, а у 17 села је проглашена ванредна ситуација. Председник општине Пожега Милан Божић рекао је за Глас западне Србије да је невреме трајало више од 20 минута и да је оштећена… »

Мислила да је сахранила мужа, а он јој дошао на врата после годину дана

Вести онлине 14.06.2018
Једна Јапанка је неког дављеника идентификовала као свог несталог мужа, али јој је муж сада, годину дана касније, жив и здрав дошао кући. Токијска полиција је данас саопштила да је тело нађено јуна 2017. године у једној… »

Сви наши референдуми (4): Вечите мућке с Косовом

Вести онлине 14.06.2018
Референдум на северу Косова је референдум који је одржан 14. и 15. фебруара 2012. у четири општине Северног Косова. Гласачи су се изјашњавали о питању: "Да ли прихватате институције такозване Републике Косово?" Циљ… »