Извор: ИндексОнлине архива вести 05.09.2018

Анкета у Немачкој: Крајња десница јача од социјалдемократа

ИндексОнлине 05.09.2018
БЕОГРАД – Немачка крајње десничарска Алтернатива за Немачку (АфД) престигла је социјалдемократе, показала је анкета објављена у уторак, неколико дана после неких од најнасилнијих протеста радикалне деснице какве та земља… »

Комеморативна седница у част трагично настрадалог Реље Петровића

ИндексОнлине 05.09.2018
НОВИ ПАЗАР – Комеморативном седницом данас је одата пошта заменику основног тужиоца у Новом Пазару Рељи Петровићу (63) који је погинуо у уторак вече у саобраћајној несрећи у близини Сјенице. Седници су присуствовали… »

Организована група лопова за једну ноћ украла два аутомобила у Новом Пазару

ИндексОнлине 05.09.2018
НОВИ ПАЗАР – У ноћи између уторка и среде у Новом Пазару украдена су два аутомобила која још увек нису пронађена, а за којима полиција интензивно трага. Према незваничним информацијама, са две различите локације у Новом… »

Усвојен захтев Младићеве одбране за изузеће тројице судија због утиска да су пристрасни

ИндексОнлине 05.09.2018
ХАГ/БЕОГРАД – Медјународни суд у Хагу усвојио је захтев одбране Ратка Младића за изузеће тројице судија из апелационог већа које ће разматрати Младићеву жалбу на првостепену пресуду којом је осудјен на доживотни затвор… »

Шарић: „Хоћемо ли икад завршити ово суђење?“

ИндексОнлине 05.09.2018
Сведок Миле Јерковић данас се није појавио на суђењу Дарку Шарићу и његовој групи за прање више од 22 милиона евра због чега је оно одложено. Тужилац је предложио да се прочитају Јерковићеве раније изјаве, али је суд… »

Немачки суд: Франкфурт мора да забрани одредјена дизел возила

ИндексОнлине 05.09.2018
БЕРЛИН – Немачки суд је пресудио да Франкфурт мора да забрани употребу дизел возила која су велики загадјивачи у циљу побољшања квалитета ваздуха у том граду. Управни суд у Висбадену донео је одлуку на основу иницијативе… »

Хоти: Марку Дјурићу није забрањен улазак на Косово

ИндексОнлине 05.09.2018
ПРИШТИНА – Заменик команданта Регионалне полиције за север Косова Бесим Хоти изјавио је да директору Канцеларије за Косово и Метохију у Влади Србије, Марку Дјурићу није забрањен улаз на Косово већ се са прелаза Јариње… »

Детаљи погибије новопазарског заменика тужиоца Реље Петровића

ИндексОнлине 05.09.2018
НОВИ ПАЗАР – Реља Петровић, заменик основног јавног тужиоца у Новом Пазару погинуо је у стравичном судару који се у уторак око 19 сати догодио на магистрали Нови Пазар – Сјеница, близу села Штаваљ, када је “фолксваген… »

Куповина одеће из Заре ускоро онлине

ИндексОнлине 05.09.2018
Шпански ланац трговина одећом Индитекс, власник Заре, планира најкасније до 2020. да пресели продају свих својих брендова на интернет, укључујући и она тржишта на којима немају ниједну физичку трговину. Подстакнут новим… »

ВИДЕО: Полиција у Сарајеву пребила инвалида: “Вукли су ме улицама као вукови”

ИндексОнлине 05.09.2018
САРАЈЕВО – Ратни ветерани с подручја целе Федерације БиХ данас су око поднева дошли пред зграду парламента ФБиХ у Сарајеву те најавили како ће тамо остати док влада не усвоји њихове захтеве. Данас је истекао рок који су… »