Извор: Телеграф архива вести 24.01.2019

Прочитали смо Трампову стратегију за Србију и тзв. Косово: Тамо јасно пише шта желе од нас

Телеграф 24.01.2019
Обе документа садрже по 8 циљева. Помоћник државног секретара САД за европске и евроазијске послове Вес Мичел поднео је оставку после само 16 месеци на тој функцији. Можда овај чин не би био толико значајан за нашу… »

Већина мушкараца би јој дала све, а он ситничари за један гриз: Ово је њена освета (видео)

Телеграф 24.01.2019
Мушкарци, да ли и вама девојке траже "само један" гриз? Знате оно чувено: "Дај ми један гриз"? Наравно, то никад не буде само један гриз. Управо ово је једна од ствари које највише нервирају мушкарце у везама. Док је… »

Нови нападач Милана тражио "деветку" а добио 19: Легендарни број мора да се заслужи

Телеграф 24.01.2019
Пољски фудбалер мислио да ће добити легендарну деветку, али су му рекли да не може, за сада. Нови нападач Милана Кшиштоф Пјонтек, после трансфера из Ðенове за 35 милиона евра, задужио је дрес са бројем 19 иако је захтевао… »

"Ни Исуса нису сви прихватили, па не морају ни мене!" Зоран Шумадинац о свему што нисте знали - одакле је, зашто се бави…

Телеграф 24.01.2019
- Ја чврсто стојим на мојим ногицама. Чврсто сам на земљи. Знам шта желим, знам коју поруку желим да пошаљем људима, односно највише младима - каже популарни Шумадинац у посети редакцији Телеграфа. Сјајно расположени… »

Младу професорку из Београда покосио камион у Холандији: Погинула дан пре 30. рођендана

Телеграф 24.01.2019
На Сабрину Влашкалић налетео је теретњак док је возила бицикл. Сабрина Влашкалић (29), професорка гитаре из Београда, погинула је у Гронингену у Холандији, када је на њу налетео теретњак док је возила бицикл. Професорка… »

Јагодинац (47) побеснео јер је незадовољан пресудом: Претио да ће убити двоје судија, двојицу адвоката и запалити суд

Телеграф 24.01.2019
Старији човек је ухапшен због угрожавања сигурности. Полицијска управа у Јагодини саопштила је данас да је ухапшен М.Р (74) из околине Јагодине, јер је, незадовољан пресудом, претио да ће убити двоје судија, двојицу… »

Амбасадор се само насмејао, рекао "укините таксе" и залупио врата: Харадинај има две опције, расплет у понедељак

Телеграф 24.01.2019
У међувремену, Харадинај покушава да нађе оправдање за укидање такси. Више од два месеца су на снази таксе, коју су привремене институције самоуправе у Приштини, увеле на производе из централне Србије. Поменута мера, осим… »

Не претерујте са поклонима: Деца која имају више играчака спорије се развијају и нису маштовита

Телеграф 24.01.2019
Веома је вано подстицати машту деце како би се она правилно развијала. Стручњаци с универзитета у Толеду утврдили су да играчке могу да коче развој детета и да се деца с мање играчака више играју, креативнија су и лакше… »

Британац заспао пијан на шинама па остао без стопала

Телеграф 24.01.2019
Из железничке компаније су изјавили да им није јасно како неко може да заспи на прузи кад је станица ноћу закључана и чувари је редовно обилазе. Британац је заспао пијан на железничкој прузи у Француској и остао без… »

После две године борбе, Немања (24) је добио нову шансу за живот

Телеграф 24.01.2019
А Центар за трансплантацију проширен је новим Одељењем за трансплантацију бубрега. Немања Ћулибрк (24), студент Саобраћајног факултета у Београду који је на хемодијализи провео скоро две године, добио је нову шансу за… »