Извор: Вести онлине/Друштво архива вести 24.01.2019

"Укинућемо таксе две недеље након што Београд призна Косово"

Вести онлине 24.01.2019
Авни Арифи, шеф кабинета косовског премијера Рамуша Харадинаја, поручио је министру спољних послова Ивици Дачићу да ће Приштина укинути таксе на производе из централне Србије "две недеље након што Србија призна независно… »

Љимај упознао Касамија са ситуацијом у вези с дијалогом

Вести онлине 24.01.2019
Фатмир Љимај, потпредседник косовског премијера и копредседник приштинског тима за наставак дијалога с Београдом, изјавио је данас да се ситуација у вези са тим процесом полако нормализује. Љимај је то рекао у Приштини у… »

Опасне игре с радницима

Вести онлине 24.01.2019
Две раднице Наменске индустрије Крушик из Ваљева лакше су повређене у уторак увече када је дошло до "техничко-технолошке" несреће када су им у рукама експлодирале две каписле. Оне су одмах пребачене у болницу, али и… »

Лапароскопска операција цисте на јајнику за бржи оправак

Вести онлине 24.01.2019
Цисте на јајнику су честа појава у току фертилног периода (од 15. до 45. године). Већина жена бар једном у току живота има цисту на јајнику, а неке су и посебно склоне овој појави па их имају прилично често. Углавном се ради… »

Планета под кишом лажних вести (4): Наивни Сиднеј и ајкуле шпијуни

Вести онлине 24.01.2019
Једна од "најсимпатичнијих" лажних вести пуштена је у Индији новембра 2016. године. Тада је издата нова новчаница од 2.000 рупија. Преко апликације Вхатсапп пуштена је лажна прича да је у ову новчаницу била убачена… »

Пробајте кекс са бадемом и карамелом који се прави за свега 20 минута (ВИДЕО)

Вести онлине 24.01.2019
Кекс са бадемом и карамелом је једноставна домаћа посластица која се прави брзо и лако. А морамо признати тако се и једе. Зато вам доносимо овај магични рецепт. Одушевићете се овим хрскавим домаћим слаткишем, а ево како да… »

Пуним гасом кроз Србију

Вести онлине 24.01.2019
Москва, Београд, Софија, Будимпешта и Анкара у великом су ишчекивању да ли ће западни центри моћи да легну на руду или ће им опет срушити велики заједнички посао као што је то било у случају Јужног тока. Директор… »

Дијаспора о Путиновој посети Београду: Велико охрабрење за Србију

Вести онлине 24.01.2019
Једнодневна посета руског председника Владимира Путина Београду претворила се у велики спектакл. Московски медији су пренели да је Путин дочекан у империјалном стилу, да су химну пратила црквена звона и артиљеријски плотуни. Сви… »

Правићу роботе и у Србији

Вести онлине 24.01.2019
Зимски распуст је за српске студенте који се школују у иностранству прилика за одмор и дружење са драгим људима, али и да поделе са нама искуства о свом животу далеко од куће. Филип Бојаџиевски слободне дане у родном… »

Ако желите да ваше срце буде здраво, потребно је да се попнете уз степенице оволико пута

Вести онлине 24.01.2019
Научници су напокон доказали колико тачно времена треба да посветите пењању уз степанице да би вам срце радило као сат. Ево како то да постигнете. Неколико минута пењања уз степенице у кратким интервалима током дана може да… »